Et mingi aeg siin võim lihtsalt lakkas töötamast. Käis siis paranduses, leiti ka viga. Oli siis soola sinna vahele läinud ja soolakristallid olid seal paha paha teinud, vahetas ka seal mingeid jubinaid ja jootis kõik üle ning tegi ka soolakindlaks nüüd ja parandaja ütles, et tal see võim töötab laua peal, et kõik ok. Sain siis eile siin võimu kätte. Panin järgi ja ikka sama jama, punane tuli põleb ja ei tee piuksugi. Et ma ise nende asjadega väga tark ei ole ja mõtlesin , et ehk siin keegi oskab aidata , et kust peaks viga otsima. Ise mõtlesin, et ehk vooluga mingi teema, et kuskilt lühises vms.
Ette tänades
Marius.
Probleem võimuga, E36 , Power Acoustik LT480-2
Re: Probleem võimuga, E36 , Power Acoustik LT480-2
Saan aru, et sinu käes pole asi töötanudki peale parandust? Siis proovi esmalt äkki kellegi teise masinas VÕI näiteks kodus arvuti toiteplokiga (kui võimalus).
Seda, et kuskilt lühises ei tohiks ju olla, kui sul akult võimu jooksva juhtme peal kaitse on. See kaitse peaks kõigepealt minema ju...
Kus sul see võim siis on, et talle soola peale läheb? Natuke imelik minumeelest...
Äkki saad mu jutust mõne idee...
Seda, et kuskilt lühises ei tohiks ju olla, kui sul akult võimu jooksva juhtme peal kaitse on. See kaitse peaks kõigepealt minema ju...
Kus sul see võim siis on, et talle soola peale läheb? Natuke imelik minumeelest...
Äkki saad mu jutust mõne idee...
Re: Probleem võimuga, E36 , Power Acoustik LT480-2
Viga leitud. Teema lukku!