K: Bmw reverse rds
- Heiki_L
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530xd
K: Bmw reverse rds
Tere
Probleem selles siis, et ühendasin ära maki. Kõik töötas küsis koodi ja kolm korda sai valet koodigi pandud. Järgmisel päeval panin pooleks tunniks käima et ta uuesti koodi hakkaks küsima... Järgmne hetk oli pilt läinud ja enam voolu sisse ei võtnud .... Kas on nüüd üle õla või siis peab ta lihtsalt seisma :S
Probleem selles siis, et ühendasin ära maki. Kõik töötas küsis koodi ja kolm korda sai valet koodigi pandud. Järgmisel päeval panin pooleks tunniks käima et ta uuesti koodi hakkaks küsima... Järgmne hetk oli pilt läinud ja enam voolu sisse ei võtnud .... Kas on nüüd üle õla või siis peab ta lihtsalt seisma :S
E39 530D 01
omandatud keremudelid : e28, e30, e34, e36, e39x3
- Tarass
- Huviline
- Peamine sõiduk: G31 530 195kw
Re: K: Bmw reverse rds
kaevasin vana teema üles 
mis võib olla veaks kui mul selline pilt ette ei tule... ekraan on täiesti must aga mingi väike punane tuluke vilgub makil... kaitse terve!!

mis võib olla veaks kui mul selline pilt ette ei tule... ekraan on täiesti must aga mingi väike punane tuluke vilgub makil... kaitse terve!!
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Raadio peaks olema "ooterežiimis". Vool on sees, aga toite peale ei jõua.
- Tarass
- Huviline
- Peamine sõiduk: G31 530 195kw
Toide jõuab peale... raadiol on taustavalgus sees.joffe kirjutas:Raadio peaks olema "ooterežiimis". Vool on sees, aga toite peale ei jõua.
Mingi eelmine närakas makk töötas ilusti.
Makk on sees olnub paar ööpäeva.
Mõistus otsas

Mul on sama probleem nagu antud pildil, neli kriipsu ootasin mingi paar tundi, ja ühendasin uuesti, sama seis, aidake palun, mis teha, et ta jälle koodi küsima hakkaks?
kusjuures alguses kui proovisime, siis esimest numbrit üle 1 ei lasnud panna teisi lubas, ei viitsind jebida aga hiljem enam koodi ka ei küsinud

mul sama lugu neli kriipsu ees ja ootasin pmst päeva ja ikka ei küsi koodiTwostep kirjutas:Mul on sama probleem nagu antud pildil, neli kriipsu ootasin mingi paar tundi, ja ühendasin uuesti, sama seis, aidake palun, mis teha, et ta jälle koodi küsima hakkaks?kusjuures alguses kui proovisime, siis esimest numbrit üle 1 ei lasnud panna teisi lubas, ei viitsind jebida aga hiljem enam koodi ka ei küsinud
- Heiki_L
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530xd
kas hoidsid voolu all ja n.ö ON resiimis? niisama hoides ei juhtu mitte midagiAZL kirjutas:mul sama lugu neli kriipsu ees ja ootasin pmst päeva ja ikka ei küsi koodiTwostep kirjutas:Mul on sama probleem nagu antud pildil, neli kriipsu ootasin mingi paar tundi, ja ühendasin uuesti, sama seis, aidake palun, mis teha, et ta jälle koodi küsima hakkaks?kusjuures alguses kui proovisime, siis esimest numbrit üle 1 ei lasnud panna teisi lubas, ei viitsind jebida aga hiljem enam koodi ka ei küsinud
E39 530D 01