http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
keegi katsumas ja vaatamas on käinud?
nädal kaks tagais oli vähe parema hinnaga samuti

Krt. südame ajab pahaks sellise mastaabiga valetamineMairoG kirjutas:See ongi õige M3, kuid USA variant. Sellel peaks olema ka chip peal, nagu omanik väljendas end.
Mis valetamisest sa siin räägid meesIlves kirjutas:Krt. südame ajab pahaks sellise mastaabiga valetamineMairoG kirjutas:See ongi õige M3, kuid USA variant. Sellel peaks olema ka chip peal, nagu omanik väljendas end.USA M3-l ja Euro M3-l on umbes sama suur vahe sees nagu seal ja raketil, jääb ainult loota, et ostjal on mõistust peas enne autot kontrollida.
Ma pole ju valetanud, ma kohe alguses ju mainisin, et USA variantIlves kirjutas:320-240=80MairoG kirjutas:Mis valetamisest sa siin räägid mees![]()
Umbes sellisest?
Lihtsalt tuunimise eesmärk olnud ja liistud on jah kõik kerevärvimeelis k kirjutas:Ilusti särab küll muidu. Aga kas ta on uue värvikihi saanud? (mulle tundub, et stangeliistud kerevärvi, või peegeldab?)
Esituled ka vahetatud? Avarii või tuuningusoov?
Ma absoluutselt ei salli prügi silma ajamist. Mehed võiksid ikkagi oma sõnade eest vastutada, mitte siin lolli mängida. Mairo "müügijuttu" ma isegi ei vaevunud lugema, minu väide kehtis kuulutuse kohta auto24-s. Ütle nüüd ausalt, mis motivatsioon peale teadmatute ostjate lohkutõmbamise peaks olema inimesel lasta M3 võimsuseks kirjutada 320hp 240hp asemel? Selleks, et maksta ekstra kindlustusmakseid? Inimese kes varem pole M3-ga sõitnud ja bmw-st suurt ei tea võib vabalt ära huiata suurte silmade tegemisega "tunned kuidas 300 heppa rebib, mees..." kuigi tegellikult on kapoti all põhimõtteliselt M50 mootor ja taga lühike differ.toivoku kirjutas:okei kuulutuses on natukese valetatud eksole, aga siin pole keegi valetanud ja juba on ta valetaja jne :S . te nagu ei loekski tema teksti mis ta on kirjutanud. egas kõik kah maailmatuma targadpole, et teavad kõiki spece peast, kirjutas kuulutusse selle mille arki vennad passi on kirjutanud ja kogulugu.
Eesti ARK kahjuks ei tea ka midagi USA M3-dest. Ja ma olen enam kui kindel et sellel autol on passis kirjas 236kw. Alles oli siin müügis üks avariiline 3,0 USA M3 ja selle passis ilutses küll - 210kw...Ilves kirjutas:Ma absoluutselt ei salli prügi silma ajamist. Mehed võiksid ikkagi oma sõnade eest vastutada, mitte siin lolli mängida. Mairo "müügijuttu" ma isegi ei vaevunud lugema, minu väide kehtis kuulutuse kohta auto24-s. Ütle nüüd ausalt, mis motivatsioon peale teadmatute ostjate lohkutõmbamise peaks olema inimesel lasta M3 võimsuseks kirjutada 320hp 240hp asemel? Selleks, et maksta ekstra kindlustusmakseid? Inimese kes varem pole M3-ga sõitnud ja bmw-st suurt ei tea võib vabalt ära huiata suurte silmade tegemisega "tunned kuidas 300 heppa rebib, mees..." kuigi tegellikult on kapoti all põhimõtteliselt M50 mootor ja taga lühike differ.toivoku kirjutas:okei kuulutuses on natukese valetatud eksole, aga siin pole keegi valetanud ja juba on ta valetaja jne :S . te nagu ei loekski tema teksti mis ta on kirjutanud. egas kõik kah maailmatuma targadpole, et teavad kõiki spece peast, kirjutas kuulutusse selle mille arki vennad passi on kirjutanud ja kogulugu.
Seda ma usun, et passis on tal 236kw, küsimus on selles kas omanik:Silwer kirjutas:Eesti ARK kahjuks ei tea ka midagi USA M3-dest. Ja ma olen enam kui kindel et sellel autol on passis kirjas 236kw. Alles oli siin müügis üks avariiline 3,0 USA M3 ja selle passis ilutses küll - 210kw...
No mina arvan, et M3 ei osta (ja ka hiljem ei müü) inimene, kes ei tea palju ta auto kapoti all tegelikult kilovatte/hobujõude on ja peab neid registritunnistuselt vaatama.toivoku kirjutas:egas kõik kah maailmatuma targadpole, et teavad kõiki spece peast, kirjutas kuulutusse selle mille arki vennad passi on kirjutanud ja kogulugu.
no ja siis? ostsin ameerika m3 omale aga ega ta seepärast nüüd vähem m3 pole.Indrek_M kirjutas:No mina arvan, et M3 ei osta (ja ka hiljem ei müü) inimene, kes ei tea palju ta auto kapoti all tegelikult kilovatte/hobujõude on ja peab neid registritunnistuselt vaatama.toivoku kirjutas:egas kõik kah maailmatuma targadpole, et teavad kõiki spece peast, kirjutas kuulutusse selle mille arki vennad passi on kirjutanud ja kogulugu.
Kas sa ostad nime või auto omadusi? Nime poolest on ta jah samamoodi M3, aga omaduste poolest ei ole ju.toivoku kirjutas:no ja siis? ostsin ameerika m3 omale aga ega ta seepärast nüüd vähem m3 pole.Indrek_M kirjutas:No mina arvan, et M3 ei osta (ja ka hiljem ei müü) inimene, kes ei tea palju ta auto kapoti all tegelikult kilovatte/hobujõude on ja peab neid registritunnistuselt vaatama.toivoku kirjutas:egas kõik kah maailmatuma targadpole, et teavad kõiki spece peast, kirjutas kuulutusse selle mille arki vennad passi on kirjutanud ja kogulugu.
Mina ei ole selle M3-e omanik, kas sa saad juba aru sellest. Mina ka ei müü sedaIlves kirjutas:Ma absoluutselt ei salli prügi silma ajamist. Mehed võiksid ikkagi oma sõnade eest vastutada, mitte siin lolli mängida. Mairo "müügijuttu" ma isegi ei vaevunud lugema, minu väide kehtis kuulutuse kohta auto24-s.toivoku kirjutas:okei kuulutuses on natukese valetatud eksole, aga siin pole keegi valetanud ja juba on ta valetaja jne :S . te nagu ei loekski tema teksti mis ta on kirjutanud. egas kõik kah maailmatuma targadpole, et teavad kõiki spece peast, kirjutas kuulutusse selle mille arki vennad passi on kirjutanud ja kogulugu.