Kuna käigukast on tavaline automaat, siis temaga võib olla mis iganes. Oleneb kes on temaga sõitnud. Võib juhtuda et teda jätkub veel 30k km jaoks... See on ka normaalne. Üldiselt saab kasti kohta kõik teada kui: vahetad tema õli ja filtri, läbid mingi 10k probleemideta. Veelkord vahetada 5l õli ära. Kui kõik on puhas ja norm - siis on kast heas korras.
Kuid enamasti vajavad kastid tegemist... Vähemalt need mida olen näinud. (endal, tuttavatel, tutava-tuttavatel). Korras kast suuremal keredel on harv juhus. Kurb aga tõsi ta on.
Tänu enda e39 kasti rikkele- nüüd olen kasti ära õppinud: nii teooria kui praktika. See on üks positiivne punkt selle juures.
Kasti kontrollitakse- alguses KÜLMALT (lastakse tal kiirendada) ning soojalt (KUUMALT). Asi peab liigutama autot normaalselt nii külmalt kui soojalt.
Samuti surnud kast hakkab jamama kui talle rakendada kõik 100...200 kw (ma mõtlen mõistlikult) - sirgel teel.
- Foorumi pealeht Ost/Müük/Vahetus Ostuabi
- Otsi
-
- Tänane kuupäev on 05.05.2025 20:52 47
- Kõik kellaajad on UTC+03:00
Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Sooviks bmw omanike arvamusi !
Nõuanded sõiduki soetamisel
Hüppa
- Üldine
- ↳ Üldine
- ↳ Üritused
- ↳ BMW sõidukid
- ↳ Foorumist
- ↳ In English
- Tehniline
- ↳ Üldine tehniline
- ↳ Multimeedia
- ↳ 1. ja 2. seeria
- ↳ 3. ja 4. seeria
- ↳ 5. seeria
- ↳ 6. seeria
- ↳ 7. seeria
- ↳ 8. seeria
- ↳ X seeria
- ↳ Z seeria
- ↳ M seeria
- ↳ i seeria
- ↳ TSI - Tee See Ise
- Ost/Müük/Vahetus
- ↳ Autod
- ↳ Ostuabi
- ↳ Teenused
- ↳ Multimeedia
- ↳ Varuosad
- ↳ Müük
- ↳ 3. seeria
- ↳ 5. seeria
- ↳ 7. seeria
- ↳ X seeria
- ↳ M seeria
- ↳ Muud seeriad
- ↳ Ost
- ↳ 3. seeria
- ↳ 5. seeria
- ↳ 7. seeria
- ↳ X seeria
- ↳ M seeria
- ↳ Muud seeriad
- ↳ Veljed ja rehvid
- ↳ Müük
- ↳ Ost
- ↳ Kalender 2012 tellimine
- ↳ Kalender 2013 konkurss
- ↳ Kalender 2013 tellimine - MÜÜK LÕPPENUD!
- ↳ MÜÜK - TEST