Mis värvi auto osta.
Mis värvi auto osta.
Nädala lõpus plaan omale uus masin tellida aga kuidagi ei suuda ostustada kas must või valge. Musta ilmselt lihtsam kunagi müüa kuid samas üks tume auto olnud ja nii kui tolm ja kaste üle käisid oli must. Valge tundub suurem, peenem jne. Kuna auto tuleb uus siis pole karta et miski rooste kimbutama hakkab aga pigi ja putuka laibad ilmselt küll. Palun jagage oma muljeid valgete ja mustade autode omanikud, kuidas hooldada mis head ja vead.
Suur tänu
Suur tänu
Re: Mis värvi auto osta.
mõlemad tahavad ühepalju hoolt,putuka plekid tuleb võimalikult kiirelt valgelt maha pesta.must läheb suvel väljas seistes seest soojemaks.
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Mõlemad värvid vajavad omamoodi hoolt, kui tahad ses osas muretumat elu võta mingi asfaltihall, vms.
Lõpuks otsustad nagunii mingisuguse emotsiooni ajel ja edasine arutelu siinkohal osutub mõttetuks.
Lõpuks otsustad nagunii mingisuguse emotsiooni ajel ja edasine arutelu siinkohal osutub mõttetuks.

E30 325iX '86 (müüdud) || E53 X5 4.6is '02 (müüdud) ||
E30 M3 '88 || E39 530d M-Technik || E60 550iA '06 ||
E30 M3 '88 || E39 530d M-Technik || E60 550iA '06 ||
Eks ostus ole jah omajagu emotsiooni. Lihtsalt meie teedel on mõnusalt pigi mis autole kleepub, mustal pole see probleem kuid valgel kohe näha. Kui hakata iga kuu pigi eemaldama siis see keemia varem või hiljem ilmselt oma jälje jätab. Kas auto värv muutub tuhmimaks, kollakaks? Aga võibolla ma eksin
Kõige "hooldusvabam" on beež värv, siis hall/hõbedane. Must ja üldse tumedad toonid nõuavad tihedat pesemist, et soliidne välja näeks. Tume auto kuumeneb päiksekiirguse käes tunduvalt rohkem. Valge on suvel hea. Kuumas kliimas sõidavad kõik valgete autodega
Mis mõttes keemia jätab jälje? Kui värvi ei lahusta, siis keemilist reaktsiooni ei teki.
Maitse asi.

Maitse asi.
Sõidurõõm
Minu arust kunagi tehti mythbusters-is see test ära, et kas tumedam auto läheb soojemaks seest kui heledam.
Võeti valge ja must auto ja ei olnud seal minu mäletamist mööda küll mingit vahet.
Mulle isiklikult meeldib autot pesta sest siis saad suure sita maha pesta ja asemele tekib ilus kena värv. Seega võtaksin ma mingit tooni auto, et pesemisest ikka tolku oleks. Hõbedane auto ei lähe minuarust kunagi mustaks
PS...Ja kui ostad hõbedase touring kerega bemmi (39,46,91,61) siis suuremas parklas võid mitu korda tünga saada
Võeti valge ja must auto ja ei olnud seal minu mäletamist mööda küll mingit vahet.
Mulle isiklikult meeldib autot pesta sest siis saad suure sita maha pesta ja asemele tekib ilus kena värv. Seega võtaksin ma mingit tooni auto, et pesemisest ikka tolku oleks. Hõbedane auto ei lähe minuarust kunagi mustaks

PS...Ja kui ostad hõbedase touring kerega bemmi (39,46,91,61) siis suuremas parklas võid mitu korda tünga saada

Uuena hankimine võib päris raskeks minna, eriti e39 ja e46leko kirjutas:PS...Ja kui ostad hõbedase touring kerega bemmi (39,46,91,61) siis suuremas parklas võid mitu korda tünga saada

- marek555
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 535d F10, 328i E46 174kW
Vahe oli ikka päris märgatav, ca 12 C võrra läks mustas autos kuumemaks ja must auto jahtu ska kauem mahaleko kirjutas:Minu arust kunagi tehti mythbusters-is see test ära, et kas tumedam auto läheb soojemaks seest kui heledam.

Ai *****marek555 kirjutas:Vahe oli ikka päris märgatav, ca 12 C võrra läks mustas autos kuumemaks ja must auto jahtu ska kauem mahaleko kirjutas:Minu arust kunagi tehti mythbusters-is see test ära, et kas tumedam auto läheb soojemaks seest kui heledam.

ei lugenud juttu läbi korralikult jah- minu viga.Andrus_V kirjutas:Uuena hankimine võib päris raskeks minna, eriti e39 ja e46leko kirjutas:PS...Ja kui ostad hõbedase touring kerega bemmi (39,46,91,61) siis suuremas parklas võid mitu korda tünga saada
Tnx kes arvamust avaldasid. otsustasin valge kasusks aga loosi läheb siiski must pärlmutter sest selle tellimise aeg on kaks kuud lühem sest sobilik isend juba kuskil laos olemas
Ise vahetasin ka musta 325-e hõbedase 525-e vastu ning väga rahul, sest tõesti parkides ei lähe auto nii palavaks
.