Tere. kuna eestis suht raske leida 525 tdsa doonorit siis küsiks et kas keegi tegeleb autode toomisega saksast?
mõned masinad on välja vaadatud. aga oleks vaja hinnapakkumist mis hinnaga ära tuuakse..
Auto toomine saksast.
- Kivissaar
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ducati
- Telefon: 56863083
Auto toomine saksast.
vöiks ju arusaada et kui inimene enivei Passatiga söidab on ta juba eos elule käega löönud nii et vahet pole mis velg seal talvel all on
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: g31M-pakett
Re: Auto toomine saksast.
Treila kohad algavad 5 kilost ja siin foorumiski mitu tegelast ,kes saaks sellega abiks olla.Ja saksast saad kindlasti aitähh eest korraliku vanarauahuniku
.

530d
- Kivissaar
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ducati
- Telefon: 56863083
mul peaasi et mootor ja kasti osa korras oleks. kere seisukord ei oma tähtsust. 5 k oleks suht arvestatav hind.
vöiks ju arusaada et kui inimene enivei Passatiga söidab on ta juba eos elule käega löönud nii et vahet pole mis velg seal talvel all on
-
- Huviline
ja piltide pealt loed konditsiooni välja või? sakslased on vanemate masinate ülalpidamisel tihti rõvedad koonrid, õli vahetatakse siis, kui õlirõhutuluke vilkuma hakkab ja peale baanil noore kahesajaga kütmist keeratakse parklasse jõudes mootor klõps kinni ikka. isiklik kogemus omega 3000 24v-ga, mis tänu vahetamata jäänud õlile nõudis 30+ kilo mootoriremonti ja audi a4jaga, mis tänu lühises piibujuhtmetele käimari peeti oli keeranud.Kivissaar kirjutas:mul peaasi et mootor ja kasti osa korras oleks.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: g31M-pakett
selle raha eest saad korras kere,aga piixus tehnikaga.See mu arvamus muidugi,niipalju kui ma seda asja tean 

530d
Ei ole see asi nüüd nii hull... ise olen 4x lasknud auto kuulutuse peale treileril ära tuua. 1000.- euroga saab hästi otsides sellise auto, mis ei vaja pikka aega remonti. Küll aga peab arvestama kohese hooldusega ja esmaregistreerimisega, mis on juba päris kalliks aetud
1000.- euri auto + siis eestis reg. 2800 + sinna juurde üv ~450, õlid jne
Auto millel on rihmaga mootor, oleks ka see soovitav ära vahetada... ketiga pole vast nii ohtlik
2000.- euro eest on juba valik väga lai jne
1000.- euri auto + siis eestis reg. 2800 + sinna juurde üv ~450, õlid jne
Auto millel on rihmaga mootor, oleks ka see soovitav ära vahetada... ketiga pole vast nii ohtlik
2000.- euro eest on juba valik väga lai jne