Noh võrreldes kui palju kulub mul praegu passati remontimisele, siis need mõned andurid ja pisivead ei kõlagi nii hulluna. Passatil hetkeseisuga on nii, et käi vähemalt 2x aastas veermiku remondis (nüüd tuli jälle mingi imelik klobin premale ette, alles märtsis käisin remondis, sõidan korralikult) vahetatud on terve p**** täis nuppe/lüliteid, 2 rihmavahetust seljataga (ligi 8k/tk), vahejahuti ja veel igasugu probleeme, mille remont on väga kalliks kujunenud.
See pidev remont ongi pannud mõtlema uue (kasutatud) auto ostule. Muidugi algul kaalusin uuemat passatit, aga sellel on terve rida probleeme ja ma pole eriti rahul praeguse töökindlusega. Pealegi nägin netis üsna head diili ja asi sõltub ka sellest, et ma ostan ta oma isaga kahe peale (nii et üsna suures osas on tal sõnaõigust

) kuna ta ise elab pidevalt Soomes, siis ta kasutab autot harva, aga pere sõite pean mina tegema, nii et see oleks parim variant. Pealegi jääb aastane läbisõit sinna 20000 juurde ja vahest isegi alla selle.
Aga aitäh, eks järgmise kuu või kahe jooksul selgub, kas tekib perre üks 5ne juurde või mitte

.
EDIT: Unustasin küsida, kuidas sul oli veermiku remontidega (kui tihti, keskmine remondi hind, passatiga näiteks läks mul viimane remont maksma üle 4,5k tuttava töökojas ja see oli sisuliselt vaid 1 pool)ja kas sul oli suur velg all (suur on 18-20")?