Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Kas keegi oskab selle auto kohta midagi rääkida?
Pakub vahetust kas on mõtet, piltidelt paistab roostet..
Ehk on keegi vaatamas käinud, ei satu just igapäev Pärnusse. http://www.auto24.ee/used/694783
Ettetänades, Karel
Viimati muutis oky999, 15.03.2010 16:11 41, muudetud 1 kord kokku.
krt see oleks nagu mu kodukoha auto. blond tütarlaps sõitis sellega. kahjuks hetkel tartus muidu see seisis vist mul paar maja edasi. . muidu töötas ilusti. möödasõites kummalisi ja võõraid hääli ei tähendanud. kummipõletamist jne polema ma küll näind. vähemalt siinkandis. rohkem tööle ja kodu tagasi. kerel jah veidi pruuni ja see jube antikas. see peksa ostes küll küljest.
prelude20 kirjutas:krt see oleks nagu mu kodukoha auto. blond tütarlaps sõitis sellega. kahjuks hetkel tartus muidu see seisis vist mul paar maja edasi. . muidu töötas ilusti. möödasõites kummalisi ja võõraid hääli ei tähendanud. kummipõletamist jne polema ma küll näind. vähemalt siinkandis. rohkem tööle ja kodu tagasi. kerel jah veidi pruuni ja see jube antikas. see peksa ostes küll küljest.
Praegu võttis telefoni meeste rahvas ütles, et elab Pärnu-Jaagupis. Tema käes auto olnud 2a, naine ja laps tal ka, muud ei tea, ehk on see sama auto, siis oleks üks positiivne hääl vähemalt.
siis sama jah. tean seda tüdo ja elavad mul praktiliselt kõrvalmajas. hind juba selline, et imet ei tasu oodata aga välimusel pole viga ja sõitis ka edukalt.isegi kiirendas, kui vajutas siis liikus mitte, et hääl on aga samas kohtas seisab veel, mingit suitsemist ka ei tähendanud nii kuuke tagasi kui mu hoovi juures manööverdasid. aga tule kiika ise üle siis pilt selge. see 2 aastat võib olla õige küll, kuna see masin olnud tõesti meie alevis nii mõni aasta küll.