Tegu E32 91a. M30 155kw mootoriga, mitte trossiga gaas. Külmast peast ei või järsult rohkem gaasi vajutada. Mootor tahab ära surra, tagant tuleb vänge bensu hais. Sujuvalt vajutada kannatab. Sooja mootoriga peaaegu korras. Kütusekulu pole suurenenud eriti, samuti kiirendus norm. Tühikäik puterdab natuke koguaeg.
Ise olen vahetanud küünlad, lamda korras, õhulugeja korras, õhufilter uus, kütusefilter ka, klapid reguleeritud.
(Huvitav, et UM-is on anomaaliat otsitud peaaegu 6 aastat tagasi juba, tulutult). Türil Palli juures käisin, gaasid olid korras, aju vigasid ei näitanud. Mida te asjast arvate?
Patriku juurde pole läinud, siis peaks auto ööseks pealinna jätma.
E32 M30 155 kw ei kannata külmast peast gaasi andmist
E32 M30 155 kw ei kannata külmast peast gaasi andmist
Viimati muutis Genne, 18.12.2007 14:58 13, muudetud 1 kord kokku.
Räägi tõtt või vähemalt ära valeta.;
E34 94a. 2,5 TDSA Touring
Käisin Truumu juures, kahtlustas vändaanduri. Et on kas vana, kuskil ühendus hetkeliselt jamab, või on andur hammasvöölt ära liikunud.
Palun ütelge, kas sellel mootoril peab vammasvöö ja andur 100% kohakuti olema, või võib olla vähe nihkes (mul on andur vända hammasvööst poole võrra eespool). Äkki vaatate oma autode pealt järgi?
Samas võiks ka anduri ja hammasvöö kaugust järgi kaeda
!
Palun ütelge, kas sellel mootoril peab vammasvöö ja andur 100% kohakuti olema, või võib olla vähe nihkes (mul on andur vända hammasvööst poole võrra eespool). Äkki vaatate oma autode pealt järgi?
Samas võiks ka anduri ja hammasvöö kaugust järgi kaeda

Räägi tõtt või vähemalt ära valeta.;