E65 2003 160 kw . Ei käivitu enam .

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
TsilllBill
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 730D

E65 2003 160 kw . Ei käivitu enam .

Postitus Postitas TsilllBill »

Tere ķõigile !!!

Olen siis hiljuti endale BMW soetanud ja muresi ùsna palju olnud.
Mainin siis ka ära , et ei ole suurem spetsialist sel alal. Nii siis üks päev sõitsin tööle auto sõitis nii nagu pidi . Hakkasin koju minema enam auto ei käivitu. Aku täiesti tühi . Tuli autoabi andis särtsu nii ette kapotialla kui taha akule ikka ei midagi ( PS nii vist ei tohi teha ) , mainis , et lühis arvatavasti (kettras ka aga ei midagi). Järmine päev sai tagant kaitsmed järgi vaadatud kõik korras pluss enamus juhtmeid üle vaadatud pole midagi erilist leidnud. Panin aku laadima ööseks järgmine päev siis tegin telefoni ja OBD 'ga scanni ei näitand midagi aga tõmbas aku jalle tühjaks 3-4h umbes. Kuna töökaaslane nägi , et üksp2ev olid taga luugi punased tuled vilkunud nagu politsei vilkurid otsustasin seal koik lahti kiskuda lasin kuivada midagi erilist seal ei märganud. Küll aga ühel nubritulel puudub klaasi kaitse ja näeb halb välja. Nüüd kui aku ühendanud olen ja aeg-ajalt mõõtnud olen erilist kadu pole näinud vb siis ikka sellest , et selle numbritule pirni sealt v2lja võtsin või jumal teab . Nii teine mure käsipidurit ei saa maha seda lööb veateatena ette armatuurile ka. Proovisin siis lõpuks pakassist seda manuaalselt maha võtta ikka ei midagi pluss vaatasin ka sinna sisse hammasrattad olid korras. Vaatasin ka mingil määral tagaistmealt kütuse liikumist suuremast voolikust tuli kütsi välja käivitamisel , väksemast mitte . Äkki oskab mõni hea mees nõu anda mida veel saaksin teha proovida . Õige kaabli ja programma saan alles eeldavasti teisip. Pluss üks mees on pakkunud , et immo läks läbi . Ette tänades .
patrik
Huviline
Kontakt:

Re: E65 2003 160 kw . Ei käivitu enam .

Postitus Postitas patrik »

Eks sa pead ta kuskile remonti sikutama, kruvikeeraja ning tangidega seda ära ei remondi
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
TsilllBill
Huviline

Kuskile ta minema peab kindel on see , aga lootes ehk saab midagi ise veel teha :)
TsilllBill
Huviline

Auto sain nüüd siis tööle...viga oli selles , et EWS ja ECU ei teinud enam koostööd. sünkroniseerisin INPA ga nad oma vahel ja auto läks kohe tööle. Aga nüüd mure selles , et ma käsitsi keerasin kässari lahti ja proovisin INPA'GA restarti teha elektroonilisele kässarile et algseadmed siis taastada aga ei midagi.Viga siis selles , et tagumised pidurikettad suitsevad . On kellelgi mingeid mõtteid ?? Inpa'ga saab veel seal ise mingeid numbreid seadistada 0-255 aga ei leia infot selle kohta kahjuks .

Ette tänades :)
Vasta