Tere.
Täna ilmnes järgmine probleem automaat käigukastiga. aasta 99 3.0D 135kw
Sõitsin linnast koju, jätsin auto kohapeale käima, ja kuulsin imelikku tirinat kuskilt põhjaalt. Ei avaldanud erilist tähelepanu esialgu. Jätsin seisma nagu ikka.
Läks kaks minutit mööda, istusin autosse, käivitasin ning panin käigu drive peale, kuid käik läks alles sisse al 3-4 sekundiga ja väikse nõksuga.
Kuulasin, ja tirin oli ka kadunud. Panin uuesti parkingu peale ja tirin jälle sees.
Ühesõnaga slline mure, et kui käik sees, siis kasti juurest imelikku tirinat ei tule, aga kui parkingu peal, siis tirin sees. Ja kui käigu sisse paned, siis viivitab al 3-4 sekundit ja kui tagurpidi käigu paned, siis nagu kast nõkutab paar korda, enne kui käik korralikult sees.
NB: Kas vahetab ideaalselt käike, ei venita ühtegi käiku ega nõksuta.
Äkki kellelgi on juhuslikult kogemusi sellise juhtumiga, ja oskaks oma abi pakkuda.
Arvuti taha pole jõudnud veel, et nn veakoodi uurida. Ei taha eriti sõita temaga hetkel .
Ette tänades, Sander
730d e38 kastiga probleem
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: GMC Yukon Denali
Re: 730d e38 kastiga probleem
Olid samad sümptomid. Käik rakendus viivitusega, neutrali peal tirises jne... lõpuks lendas üldse kast laiali. Täpsemalt siis 1. käigu trummel mis pidi neil 5 hp 24 kastide tüüpviga olema. Arvuti sul vaevalt midagi tarka näitab..... minuarust 2 võimalust : 1. tapad kuni veel elab, minu autol elas vist peaaegu 2 a see kast poolvigasena. 2. kisud kohe alt ära ja teed korda.
Btw.... tegi ta veel mul sellist pulli, et hommikul külmalt töötas peaaegu ilusti, soojalt tekkisid need viivitused ja jõnksud.
Btw.... tegi ta veel mul sellist pulli, et hommikul külmalt töötas peaaegu ilusti, soojalt tekkisid need viivitused ja jõnksud.
there is no replacement for displacement