Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Tervist, ühesõnaga probleem siis selline ,et natukse aja pärast kui olen auto käima pannud , hakkab vastik hais sisse tulema interjööri. Ma ei saa õelda otseselt ,et see on kärsahais aga meenutas küll esimese asjana seda. Tegin kapote aluse ka lahti ,et äkki sealt midagi. Ei mootori alt kõik kuiv ja see lõhn puudub. Mootor toimetab ka rahulikult nii nagu peab. Samas kui sisse lähed, tunneb jälle lõhna. Ma vaatan äkki hiljem põhja alla vms ka kindluse mõttes. Samal ajal võiksite mulle soovitusi jagada
Ega hais "mädamuna" haisu ei meenuta? Kui jah, siis vaheta mikrofiltrid ära ja kasuta salongiõhusüsteemi puhastajat/cleanerit. Haiseb seal bakter jms. Bemmidel näiteks on suisa repair manual selle kohta kuhu ja mida pihustada (omajagu polstreid lammutada).
Kui aga hais pigem õli kärsakat meenutab, siis otsi õli lekkekoht kollektorile, mis kärsaka salongi veab.
Nii nüüd juhtus ka teisi asju vahepeal. Esiteks kui auto seisab,ei lähe salong soojaks kohe kui sõitma hakkan pole probleemi,kas see võib olla seotud selle haisuga ? Ning teine mis on.väga huvitav,nimelt kuskil üks kord kümnest on nii,et kui ma udukad tööle panen, siis automaatselt lähevad ohukad tööle,samamoodi salongivalgustus ning raadio keerab ise volüümi nulli. Ma ei kujuta ette ka mis see võiks tähendada