Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Tere.
Ehk saab siit natsa abi, et millega tegelema hakata. Sai automaat käigukast remonditud mingi paar aastat tagasi. läks uus õli. Nüüd hakkasid mingi aeg minema Käigud raksuga sisse kui kohapealt liikuma hakkad, aga kiirendades enam aru ei saa sellest, ehk võtab aega enne kui tuleb. Iga kord kui ristmikule seisma jäid pidid ootama enne kui käigu järgi uuesti võttis. Lisasime 2-3 liitirit õli ja mure kadus. Sai sõita mõned head nädalad korralikult ja kõik toimis. Ńüüd jälle sama mure. Lisad paar liitrit õli ja saad päeva või paar sõita. Käigukastis on arvestuste järgi juba 13 liitrit õli sees, näha lekket pole et kusagilt välja ajaks. lekib ainult roolivõimendi. Kas on võimalik et käigukast ja rooli võimendi saavad kusagil kokku???
Loodan et mu jutt polnud väga segane
Igasugune abi tere tulnud
Kuno_T kirjutas:See arvatav roolivõimendi leke võib olla hoopis kasti õliradika leke. Mine uuri autot hoolega!
Võtsin jahutus radika eest ja oligi lekke kasti õli radikas. Kui võrd tähtis meie kliimas see jahutus radikast kastile on? Hetkel ühendasin ajutiliselt radika vahelt välja, mingi aeg pean sebima kiirelt uue. Lisan homme natsa õli ja saan proovida kas käigud vähemalt töötavad
kavaler16 kirjutas:selge. peab siis kiirelt ikkagi radikat otsima hakkama
Lase vana radikas kusagil taastada või võta kasutatud kusagilt masina pealt mis pole kaua seisnud. Enda autol hetkel radika asemel tavaline vask toru kuna ise olen juba ostnud 3 kasutatud radikat mis pole ükski üle päeva vastu pidanud. Nimelt oksüdeeruvad sinna tühjalt seistes suht ruttu imepisikesed augud sisse.
mõttekam oleks kusagil kasutatud radikale ennem teha survetest kui järjest kallist käigukasti õli maha kallata.
Paar päeva sõitsin ka ringi nii, et oli voolikuga ühendatud, pidas vastu ilusti. Pikkasid otsasid just ei teinud (u.20km) ja käigud toimisid ilusti. Nüüd sain kasutatud radika autopealt mis oli lammutamisse läinud just. Kuna auto oli alles sõitnud teedel siis pole hullu ja ei lekki. Paar päeva sõitnud ja on pöördeid saanud ning ei lekki enam Ma arvan, et kasutatud radika remont läheb sama kalliks kui minna ja poest osta uus.
Kuno_T kirjutas:Mida sa neid auke taastad, mõtled ka natukene, mida soovitad? Ise ju möönad ka, et muutuvad sõelapõhjaks.
Olen kuulnud , et taastavad neid radikaid nii , et panevad uued torud mitte ei keevita vana auku kinni. radika enda osal pole tavalisel midagi viga vaid nendes torudes on asi mis sinna radikasse jooksevad.