tere. on mure e38 bmw-ga 95a. omand juba paar kuud ja koguaeg loobib kirja ette, et esimene parem udutuli ei põle, tahaks korda saada. olen uurinud ja mõõtnud ning on selgunud, et ei tule voolu peale. kontrollinud olen juhtmed üle. kas on võimalik et kusagil on kaitse või relee ainult esimese parempoolse udutule jaoks???
tahaks korda saada ja ise ei tahaks aretama hakata:)
siiani olen omanud ainult 3 ja 5 seeria bmw-d
E38 730 esimene udutuli
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Re: E38 730 esimene udutuli
Udukale otse voolu peale andes see ikka põleb?
Mismoodi sa juhet kontrollisid? Paremasse udutulesse jookseb 2 juhet. Kollane-pruun on toitejuhe otse tulemoodulisse. Pruun on massijuhe ja kerega ühendatud. Mingeid releesid või kaitsmeid E38-l tulede jaoks eraldi pole. Tulemoodulis toimuvad kõik lülitused.
Kui kollane-pruun juhtmesse +12v ei tule, siis tuleks tulemooduli pistiku ja udutule pistiku klemmide vahele tester ühendada ja juhtme takistust mõõta. Kui juhe korras, siis ilmselt tulemoodulis rike.
Mismoodi sa juhet kontrollisid? Paremasse udutulesse jookseb 2 juhet. Kollane-pruun on toitejuhe otse tulemoodulisse. Pruun on massijuhe ja kerega ühendatud. Mingeid releesid või kaitsmeid E38-l tulede jaoks eraldi pole. Tulemoodulis toimuvad kõik lülitused.
Kui kollane-pruun juhtmesse +12v ei tule, siis tuleks tulemooduli pistiku ja udutule pistiku klemmide vahele tester ühendada ja juhtme takistust mõõta. Kui juhe korras, siis ilmselt tulemoodulis rike.
tel. 51 949 859