E39 kojameeste relee
E39 kojameeste relee
Võtsin kõrvalistujapoolse salongifiltri ära ja avanes siis selline pilt http://www.upload.ee/files/512073/bmw.jpg.html Küsimus siis selles milline on kojameeste relee, eelnevatest postitustest sain aru et siin peaks ta nagu olema. Aautoks on 1997 a. 525 TDS.
Re: E39 kojameeste relee
Vasakpoolne lilla on K37 (Wiper relay 2)- kiirusevahetus, parempoolne lilla K36 (Wiper relay 1)- lõpulüliti. Eeldatavasti on läbi just parempoolne (kui kojamehed ei peatu õiges kohas, teevad muid veidrusi või üldse ei tööta), kindluse mõttes vaheta välja mõlemad.
E70 N52B30
Nii kojamehed jäid laksust vait. enam ei tõõta. kahtlustan releed kuna vaarem on ka suure vihmaga probleeme olnud. aga millise peaksin ära vahetama?

e39. 99a. 535. tumesinine. manual. M-pakett. <--- Müüdud.. Thank you GOD:)
Mina vahetasin selle beezi värvi relee ära.(2000/11 530d)
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Beez on tõesti kojameeste relee. Enne, kui midagi vahetama hakkad, kontrolli kindalaekas kaitset F1(30A). Selle kaudu tuleb toide läbi relee kojameeste mootorile.
tel. 51 949 859
Kaitse oli minul korras. Läbi oligi relee. Ostsin Um´ist uue, hind 360kr. Õnneks sain enne proovida ja viga oligi käes.
e39. 99a. 535. tumesinine. manual. M-pakett. <--- Müüdud.. Thank you GOD:)
Mul sama jama üks päev ei töötanud üldse kojamehed siis hakkasid tööle . Paar päeva tagasi jäid keset sõitu seisma , ainuke asi mis aitas, süüde välja ja uuesti käima siis hakkasid tööle ja natukese aja pärast sama jama . Nii palju kui ma siit välja loen siis on viga relees nii

Nüüd ei tööta kojamehed üldse , võtsin mõlemad lillad releed välja ,puhastasin ära ei midagi . Käisin lammutsuse nad ütlesid et releed on korras et plõksuvad jne. näitab see üldse relee korras olekut ?
ja sellist releed nad ei leidnudgi ütlesid et vb üldse mootor läbi ? oskab keegi midagi kosta kust ma viga peaks otsima ? autoks 535 96a bensiin .
ette tänades .

Nüüd ei tööta kojamehed üldse , võtsin mõlemad lillad releed välja ,puhastasin ära ei midagi . Käisin lammutsuse nad ütlesid et releed on korras et plõksuvad jne. näitab see üldse relee korras olekut ?
ja sellist releed nad ei leidnudgi ütlesid et vb üldse mootor läbi ? oskab keegi midagi kosta kust ma viga peaks otsima ? autoks 535 96a bensiin .
ette tänades .
V8
Puhastasid ära... väljast ja/või seest? Kui ka seest siis parempoolse relee lülitusklemme vaatasid? See, et relee "plõksub", ei tähenda veel korrasolekut. Ja romulast sellist asja ei osteta, UM (relee kood peaks olema 61361388911) - 282,25 Tartu's üks olemas.B*M*W kirjutas:... võtsin mõlemad lillad releed välja ,puhastasin ära ei midagi . Käisin lammutsuse nad ütlesid et releed on korras et plõksuvad jne. näitab see üldse relee korras olekut ?
ja sellist releed nad ei leidnudgi ütlesid et vb üldse mootor läbi ? ...
Mootor võib ka muidugi uppund ja otsas olla...
E70 N52B30
Väljast puhastasin klemmid ära , ei jaa ma ise olin ka kohe Um'i poolt aga nüüd jälle korraks töötasid kojamehed et mootori võib vast välistada . kui kojamehed panid segast ja jäid keset klaasi seisma kumma relee peab ära vahetama ? ja kumb relee Um'is olemas on ?
V8
Kindlasti vaheta parempoolne ja soovituslikult mõlemad. Relee mudel on mõlemil sama.
E70 N52B30
Relee vahetatud , mitte midagi ei muutunud. Sai siis elektriku juures käidud , esimese asjana ütles et kojamehi juhib eraldi moodul , mis asub kindalaeka taga . Sai seegi välja otsitud , elektrik ütles et tuleks kõik ühendused üle joota , nii ka tegime panin kokku tagasi , TÖÖTAS ! Nii paar tundi töötas siis läks jälle segaseks ja lõpus ei töötanud üldse enam , nii siis uuesti lahti, fööniga üle jootetud kohad ,kokku tagasi jälle paar tundi töötas siis läks jälle segaseks
.Eile käisime lammutuses , sai proovitud teist moodulit , ikka sama häda nii siis arvasime et viga ei saa olla moodulis vaid mootoris seal pidi mingi juhtimine käima. Täna kakume lahti eks paistab mis pilt sealt avaneb .

V8
Nii eile sai kokku kõik tagasi pandud , lahti võttes avastasin et jah kõik oli vett täis läinud.Puhastasin ja kuivatasin ära , silikooni vahe ja kokku, eks näis kaua püsib , praegu toimib.
V8