E34 soojendus nuppude valgustus!
E34 soojendus nuppude valgustus!
Autoks siis e34, 92a. 110kw. Nimelt ei põle soojendus nuppude valgustus! Kasutasin otsingut aga aru ei saanud tuhkagi!! Või olen loll! Nimelt olen kodus nii kaugele jõudnud , et kõik trossid on lahti tehtud mis selle paneeli taga veel on, aga ikka on kinni ja lahti ei saa kuidagi! Äkki keegi seletaks lollile mis seal veel lahti tuleb teha! Kruvid või midagi sellist?? Tänud!!
täna tegin ise ka selle töö äraVeiks010 kirjutas:jah räägi kuda sa lahti said mul endal kah soendus nuppudel tuled ei tööta ja tuhatoosi tuli kah !!!
kõigepeal makk välja siis trossid (3) küljest ära(nn maki all) ja kompuutri(kella) all veel üks tross, siis tuleb terve see "pliidijura" sealt ära, seal ainult üks pirn ongi, tuhatoosil kah üks pirn, juhtmed ilusti taga näha
segane jutt aga võta lahti ja näed ise

tglt saab ilusti ka ilmatrummar kirjutas:Ma enda masinal vahetasin, siis võtsin veel kindalaeka ära ja ka selle alt keskkonsooli katte ära.
Siis pääses paremini ligi neid trosse eemaldama.

PS:mitme w pirnid te sinna pannud olete? originaalis käib 1.2W aga 2W oleks asi säravam ja silmal ilusam vaadata?
- Europrojektz
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E39 530d
Re: E34 soojendus nuppude valgustus!
Kellel veel vaja vahetada pirne või mingil muul põhjusel lahti võtta siis sattusin sellisele lehele peale enda omaga ühelepoole saamist http://www.bmwe34.net/E34main/Maintenan ... lights.htm