Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Avastasin, et ei põle vasak esimene ja parem tagumine parktuli. Esimesega oli asi lihtne- puudus hea kontakt, aga tagumisega on probleem jätkuv. Kontrollimisel selgus, et pirn on läbi põlenud, aga vahetus ei teinud asja paremaks- tuli lihtsalt ei hakka põlema. Pirnil on oma pesas kontakt olemas, aga kas ka sokkel oma pesast voolu saab ja kas pessagi üldse voolu tuleb, ei oska öelda. Mis võiks põhjuseks olla- ega pole ju ühel pargil eraldi kaitset ja üldse, ma kontrollisin ka kaitsmed üle- korras. Kes oskab aidata.
Käru jaoks mul midagi pole, skeemid on nii nagu nad on. Parem oleks vast teada, kust tuleb paremasse parki voolujuhe ja kas on pistik- või jooteühendused hargnemistel. Kui midagi ei selgu, tuleb vist vasaku pargi juurest lisajuhe vedada.
priitv8 kirjutas:Küsime siis lihtsamalt: lambi pistikus on pinge või ei ole?
Viimane koht, kust ma voolu leidsin, on see pistik, mis lambi külge tagant läheb. Pirni pesast ma voolu ei leidnud, seal on ühes kohas pesa äärest nagu midagi ära murdunud või tont teab mis! Mingi terav kida on püsti. Võib olla saaks asjale pihta, kui see tagatuli üldse korraks välja võtta. Mitme mutriga ta kinni on? Ma nägin kolme kohta ja ühel polnud mutrit otsas. Kas ongi kolmega?
Asi sai siis korda! Ühenduse viga, väänasin natuke sokli kontakte ja OK! Ja puudu oli koguni kaks mutrit neljast! :?Minu poolt teema lukku! Aitäh, kes vaevusid kaasa elama!