e28 Bensupumbaga jama!

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
Mc Aadu
Huviline
Kontakt:

e28 Bensupumbaga jama!

Postitus Postitas Mc Aadu »

Tere, olen siin foorumis uus. Otsisin küll sellist teemat, aga kindlat vastust ei leidnud...

Autoks on 83.a 528i (e28)
Maanteel vahepeal tõmbas mootori kinni hetkeks, arvasin ise, et mingid pihustid umbes vms. Paar päeva hiljem jäi masin täielikult tee äärde. Avastasine, et bensupump ei tee enam üldse häält, et on õhtal omadega. Proovisine pumpa otse aku pealt, töötas. Aga nüüd avastasime veel seda, et ta ei löö bensiini üles ega ime midagi. Käib muidu ringi küll. Ja veider on veel see, et ka vool ei jõua bensupumbani. :? Testriga ja igasugu vahenditega proovides ei jõudnud see vool pumbani. Juhtmed katki ei olnu kuna proovisime erinevatelt kohtadelt neid pumba juhtmeid (rohelise-lilla kirju ja pruun). Ja ka kaitsmebloki juurest sellevärvilisse juhtmesse voolu ei tulnud. Äkki on mingi relee läbi? Oleks kellelgi mingeid pilte või midagi selle kohta kuna ise ma ei tea seda asja, seda elektroonikat bemmil.
Lolli lahenduse ise leidsime sellise kuna täiesti meeleheitel juba olime. pika arutamise peale eeldasime, et pump peab koguaeg käima, nagu sõidu ajal ka. Et panime voodu talle tagumistelt tuledelt (Ma tean, et lollid ikka :D )
Aidake! Ise ei oska enam midagi arvata sellest asjast. :cry:

Kui kellelgi Jõgeva lähistelt odavalt nimetatud pumpa müüa on siis võta ühendust. Mingi paari soti eest. mcaadu@hotmail.com
:roll:
truumu

Postitus Postitas truumu »

Kui pump otsepandud juhtmega lööb, pole ju mõtet seda vahetada?
Otsi üles pumba relee, jooda trükkplaat üle ja sõida edasi.

Pilt
Kasutaja avatar
Mc Aadu
Huviline
Kontakt:

truumu kirjutas:Kui pump otsepandud juhtmega lööb, pole ju mõtet seda vahetada?

Pilt
Asi ongi selles, et põhiõtteliselt Pump ei tööta. Lihtsalt vuriseb. Pumba peab kindlasti vahetama.
Aga ma uurin jah seda joonist ja siis vast saan aru ka milline see Fuel Relay on seal :P
Aga kas siis nagu pump peabki koguaeg töötama? Või hakkab küünlaid märjaks tõmbama?????? :oops:

Aga kas seda PDF faili täismahus pole kuskil? Oleks huvitav "raamat".
truumu

Postitus Postitas truumu »

Mc Aadu kirjutas: Asi ongi selles, et põhiõtteliselt Pump ei tööta. Lihtsalt vuriseb. Pumba peab kindlasti vahetama.

Paagis midagi on ikka?
Mc Aadu kirjutas:
Aga kas seda PDF faili täismahus pole kuskil? Oleks huvitav "raamat".
On küll, näiteks mul CD peal(tänud Priiv8-le) :D

Kuid see ostetud tarkvara ja päris tasuta ei saa...
Kasutaja avatar
Mc Aadu
Huviline
Kontakt:

truumu kirjutas: Paagis midagi on ikka?
Sai proovitud vooliku, bensiiniga. Ei tööta. Peab vaatama, uurima :cry:
Vasta