Milles viga olla võib, et pidurdades kiire hoo pealt ei ole midagi, kuid enne seisma jäämist vaiksel hool hakkavad jubedalt vilistama. Klotsid korralikud ja kõik muu peaks kah korras olema.
Olen tähele pannud, et kui survepesuriga autot pesta ja ka pidurid ära pesta, siis nagu ei vilista enam mingi üks päev, kuid siis hakkab jama pihta jälle.
On kellelgi midagi tarka selle peale öelda?
E39 99 a. Pidurid vilisevad
E39 99 a. Pidurid vilisevad
Diisel maamehe lemmik
5044107

Re: E39 99 a. Pidurid vilisevad
Mul ka E39 vilistasid vahepeal. Hetkel ei tea, kuna mõni nädal sõidab sellega naine. Kettad ja klotsid originaalid. Ma ise arvan, et see võis olla nähtus, mis esineb peale talve kuna teed on tohutult tolmused. Isegi X5'l vilisesid eelmine nädal enne põhjalikku pesu.Kratt kirjutas:Milles viga olla võib, et pidurdades kiire hoo pealt ei ole midagi, kuid enne seisma jäämist vaiksel hool hakkavad jubedalt vilistama. Klotsid korralikud ja kõik muu peaks kah korras olema.
Olen tähele pannud, et kui survepesuriga autot pesta ja ka pidurid ära pesta, siis nagu ei vilista enam mingi üks päev, kuid siis hakkab jama pihta jälle.
On kellelgi midagi tarka selle peale öelda?
Tavaliselt kipuvad need asjad krigisema ja nagisema milledel on tolm ja liiv vahele läinud. Pidurid, ukse tihendid jne. Teine asi on muidugi mitte originaal klotsid. Nende kohta ei oska midagi öelda kuidas nad käituvad või käituma peaksid.