520i 110kw. bensukulu!!!
520i 110kw. bensukulu!!!
probleem järgmine et ostsin 520i ja bensukulu on umbes 15-20l sajale!!!!
tõsi küll et olen nats raskema jalaga aga see pole ikkagist normaalne ju!
keegi oskab öelda milles probleem? bensuhaisu pole ja mootor tõõtab kah ideaalselt
keegi oskab öelda milles probleem? bensuhaisu pole ja mootor tõõtab kah ideaalselt
proovi veidi kergemat jalga...minu auto puhul lahenes sedasi see probleem... 

And btw, drag racing a BMW is like going fishing with a hooker, it's fun but it's not what you got her for...
NotAnotherDigg
NotAnotherDigg
...mul maanteel 9-10l...linnas ikka 12-14...oleneb, kuda tuju on....kui tuju väga hea, siis saab keskmiseks kuluks 20-22l ka kätte probleemideta...
...niiet jah...väikse mootori ja suure auto puhul loeb tujufaktor ning jalanõu numbri suurus väga palju....
...niiet jah...väikse mootori ja suure auto puhul loeb tujufaktor ning jalanõu numbri suurus väga palju....

And btw, drag racing a BMW is like going fishing with a hooker, it's fun but it's not what you got her for...
NotAnotherDigg
NotAnotherDigg
-
- Huviline
praegusel külmal ajal ning talverehvidega saab paagiga sõita kuskil 550-575km...seda siis sõites ligikaudu 50%, 50% maanteel...vahest tallates, vahest ökot sõites...
...ma ei tea, kuidas teistega on, aga mina olen sellise kuluga täitsa rahul...
...ma ei tea, kuidas teistega on, aga mina olen sellise kuluga täitsa rahul...

NotAnotherDigg
NotAnotherDigg
Ka mina pole kerge jalaga ning mulle ei meeldi kohe mitte uimamine tänavatel, kuid siiani olen arvestanud ca 9 liitrit sajale maanteel ja 12 linnas... tundub endalegi uskumatuna, kuid nii ta on. Laupäeval veetsin pool päeva Kaismaa jäärajal ja keskmine küttekulu tuli 15 l/100-le (sisse arvestades sinna ja tagasi sõit)
Seega, kui sa sõidad kogu aeg piiraja lähedal on antud suur benakulu õigustatud aga kui rahulikult sõidad siis mine kohe autoga diagnosti.
Seega, kui sa sõidad kogu aeg piiraja lähedal on antud suur benakulu õigustatud aga kui rahulikult sõidad siis mine kohe autoga diagnosti.
Oli kord BMW
Mul kulu 17-19 linnas. Maanteel on 9. Ei ole raske jalaga. vahest harva vajutan kui mõni opelimees esinema hakkab. Kaks korda diagnostis käinud. Esimene kord öeldi, et küünlad valed ja auto halva bensiiniga sõitnud. Vahetasin ära küünlad ja sõidan statoili 98 ga, pritsungi puhastus ainet lisasin ka paar korda, kulu ei ole vähenenud. Teine kord diagnostis öeldi, et kõik korras. Nüüd vahetan lamda ära, eks näis. Annan teada kui lahenduse leian.
Arvan et seda oleks pidanud kohe tegema, kuigi kõik need asjad mõjutavad omalt jaolt kütuse kulu.qocela kirjutas:Mul kulu 17-19 linnas. Maanteel on 9. Ei ole raske jalaga. vahest harva vajutan kui mõni opelimees esinema hakkab. Kaks korda diagnostis käinud. Esimene kord öeldi, et küünlad valed ja auto halva bensiiniga sõitnud. Vahetasin ära küünlad ja sõidan statoili 98 ga, pritsungi puhastus ainet lisasin ka paar korda, kulu ei ole vähenenud. Teine kord diagnostis öeldi, et kõik korras. Nüüd vahetan lamda ära, eks näis. Annan teada kui lahenduse leian.
Minu 2,5se mootori puhul oli vana (katkise) lamdaga 17L/100km pärast kui lamda ära vahetatud sai on kuluks talve külmaga praegu 14-15L/100km
Suvel sain (kui vana lamda ilmselt veel korras oli) ~13L/100km
Siit siis saate teha omad järeldused 2,0 mootori kohta, mis siiski ei pidanud teps mitte vähem kütet võtma.
E39 525 iA Sedaan
http://www.templiryytel.eu
http://www.templiryytel.eu
Re: 520i 110kw. bensukulu!!!
väga huvitav jah. Hetkel mul kulu kuskil 11/100. Linnas sõidan ainult ja vahepeal vajutan kah.kivimugi kirjutas:probleem järgmine et ostsin 520i ja bensukulu on umbes 15-20l sajale!!!!
The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
krt minu e34 530 R6 võttis linnas 14l ja seegi tundus jube suur number.
Kui 520 võtab 20 siis peab midagi ikka konkreetselt peetis olema.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
krt ma arvan kui mul oleks 3.0 ja võtax 14 litra sajale siis ma oleks väga rahulTarmo kirjutas:krt minu e34 530 R6 võttis linnas 14l ja seegi tundus jube suur number.

The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.
-
- Huviline
minul on 3.0 ja ta võtab linnas 14/100 kui väääga hell olla ja õigel kellaajal liigelda:Ppetzz kirjutas:krt ma arvan kui mul oleks 3.0 ja võtax 14 litra sajale siis ma oleks väga rahulTarmo kirjutas:krt minu e34 530 R6 võttis linnas 14l ja seegi tundus jube suur number.
See V8 3.0 uuem mootor võtab sitax rohkem? R6 3.5 oleks isegi mõeldav kui nii vähe võtab.-originaal- kirjutas:minul on 3.0 ja ta võtab linnas 14/100 kui väääga hell olla ja õigel kellaajal liigelda:Ppetzz kirjutas:krt ma arvan kui mul oleks 3.0 ja võtax 14 litra sajale siis ma oleks väga rahulTarmo kirjutas:krt minu e34 530 R6 võttis linnas 14l ja seegi tundus jube suur number.

Lauri_T kirjutas:Teine kord anna teada... teen sulle sõitu ja näitan kuidas on võimalik küttekulu nii suureks ajadaHolari kirjutas:Nu mina ei tea, mida ma peaks oma autoga tegema voi kuidas soitma, et saaks kuttekuluks 15-20l/100km
Ja mul veel tiba raskem Touring kah.
Tundub tulema hull sõit;)
Aga vaevalt see vend koguaeg nii sõidab....kui jah, siis on ta kõige pöörasem BMW mees üldse:D:D
Polegi mõtet üldse erutuda selle 520i kütusekulu pärast. Ise samamoodi tegelt paanikas jooksin diagnostikasse kütusekulu pärast, kui auto ostsin. Öeldi, et lambdaandur peetis (oli ka). Vahetasin ära, aga minu meelest see kütusekulu langes küll minimaalselt. Linnas pole mõõtnud aga maanteel tuleb ta jah sinna 9-10l/100km
(M50B20, manuaal, touring).
A noh eks need kaks lisa silindrit (võrreldes R4ga) nõuavad ka kütust
.

A noh eks need kaks lisa silindrit (võrreldes R4ga) nõuavad ka kütust

E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
520I TAHOMEETER JA ECONOMAISER
KÜSIMUS SUURELE RINGILE,KAS KEEGI OSKAB NÕU ANDA MIS VÕIB VIGA OLLA ET TAHOKAS JA ECONOMAISER EI TÖÖTA .KUI SÜÜTE VÄLJA KEERAD SIIS KORRA VÕNNKAB.
hallitus520i