E39 kesklukk ja signa
E39 kesklukk ja signa
Probleem järgmine , täna võtme eemaldamist süüde lukust läksid kõik uksed kohe lukku peale juhiukse mis oli lahti . Vilkuma hakkas signa tuli piilari peal . Nii nüüd kui ukse lahti teed hakkavad suunatuled vilkuma (kestab mingi 20sek.) siis on vaikus ja nii iga kord kui ust avad. Probleem selles et mul pole mingit signa pulti , üks kord oli ka selline juhus aga samal päval mil see tekkis oli see õhtuks korras ise enesest ,kuni tänaseni . Nüüd ei lähe puldist esimesed uksed ka lukku ainult tagumised ja pagass . Eriti tore on see et mehaaniliselt ka ei saa juhi ust lukku
vb aitaks signa ploki eemaldamine ? kas signa plokk on rooli all või kapoti all ?

V8
Re: E39 kesklukk ja signa
Proovi aku juhe maha võtta u.10min. Äkki signa "lolliks" läinud lihtsalt. Kas on tehase signa või järelpaigaldatud, ka hiljem pandud signa võib ilma lisapuldita olla...
akuga proovitud, sama jama , kolmap. läheb elektriku juurde eks siis paistab .
V8
no ehk siis kirjutaks ka milles viga oli! nii mõnigi saaks õppida kui kellelgi samade sümptomitega viga ju....B*M*W kirjutas:korras , lukku.

Selleks need foorumid ongi...
Pontiac Firebird TransAm 93a.Chevy Van G20 5,7 93a.Bmw e36 320 Coupe 93a.
Kasutaks ka sama teemat.
Ühesõnaga mul selline jama:Autol on olemas 2 võtit.1 võti ei käivitanud autot.Üritasin siis võitit selgeks teha autole.Lukud käisid kinni lahti nii nagu peab ja võti ka nüüd käivitab autot.
Aga peale seda ei saa ma enam võtmepuldist panna autot lukku ja avada.Ükski nupp ei tööta.Pagassi avamine nupp ka ei tööta.
Ühesõnaga mul selline jama:Autol on olemas 2 võtit.1 võti ei käivitanud autot.Üritasin siis võitit selgeks teha autole.Lukud käisid kinni lahti nii nagu peab ja võti ka nüüd käivitab autot.
Aga peale seda ei saa ma enam võtmepuldist panna autot lukku ja avada.Ükski nupp ei tööta.Pagassi avamine nupp ka ei tööta.
Viisin elektriku juurde , kui küsisin et mis viga oli , vastati et võttis vilkumise maha
ja kõik .

V8