tänud!
põhimõtteliselt on vaja teada sellist asja, et näiteks kui ma tahan lisada oma masina tuledele (H1) angeleye's komplekti mis on märgistusega Xenon e39, siis kas on lootust need sinna tavalaternatesse sobima saada?priitv8 kirjutas:Minuteada on PFL halogentuli freeform ja ksenoon optiline.
FL tuled mõlemad optilised.
Reflektorid ja valguspiirikud on ka erinevad. Võid mu vana E34 teema alt vaadata.
Kas on tõesti nii, et kollane seal vihu ülemises servas näitab pirni lõppu? Mul nimelt samuti ülemine serv kollakas (seina pealt oli näha), aga muidu vaadates paistab tuli ikka vägagi sinine veel. tean, et kui pirn juba roosaks tõmbab, et siis on pirnil minek...aise kirjutas:kuna valgusvihu serv on kollakaks tõmbunud siis vist hakkavad otsa saama?
kas 12K pirnid on mõtet panna?
mingi aeg tagasi veel ei olnud kollakat serva valgusvihul... tuli on jah sinine kui vaadata tema pooleTiitR kirjutas:Kas on tõesti nii, et kollane seal vihu ülemises servas näitab pirni lõppu? Mul nimelt samuti ülemine serv kollakas (seina pealt oli näha), aga muidu vaadates paistab tuli ikka vägagi sinine veel. tean, et kui pirn juba roosaks tõmbab, et siis on pirnil minek...aise kirjutas:kuna valgusvihu serv on kollakaks tõmbunud siis vist hakkavad otsa saama?
Homme lähen spetsjom ja vaatan tuttavate masinate xenonid seina peal üleaise kirjutas:mingi aeg tagasi veel ei olnud kollakat serva valgusvihul... tuli on jah sinine kui vaadata tema pooleTiitR kirjutas:Kas on tõesti nii, et kollane seal vihu ülemises servas näitab pirni lõppu? Mul nimelt samuti ülemine serv kollakas (seina pealt oli näha), aga muidu vaadates paistab tuli ikka vägagi sinine veel. tean, et kui pirn juba roosaks tõmbab, et siis on pirnil minek...aise kirjutas:kuna valgusvihu serv on kollakaks tõmbunud siis vist hakkavad otsa saama?