vana aju andsin muidugi mingi tyybi kätte,kusagilt sain numbri ja ütles et vaatab yle,et helisatb nädala pärast,aga ei helistand keegi ja enam ei võta kõnesi vastu,mingi kuu vähemalt juba

Krt. mul sai oma webastol kõik pistikud ja põleti ära juba vahetatud, samas nüüd samuti vaja ainult ahju aju. Äkki müütad ainult aju eraldi ka?ruulik kirjutas:mul webasto olemas , kui tööle ei saa siis 3500 ja sinu
Hoia siis meid kursis. Oma kogemustest niipalju, et käisin ka Autoexperdis remondis ja tundus pärast seda töötavat, s.t. kütust lõi ja salongi hakkas õhku ka puhuma. Aga kui sai hommikuks seadistatud, siis oli auto ikka külm. UM tegi restart`i ja lisas, et kui ikka tööle ei jää, siis on ahjuvahetus. Selle remontimise probleem olevat selles, et keegi peale UM-i ei suuda diagnostikat teha. KGK öeldi, et kõik ülejäänud suudavad ainult aftermarketi ahje diagnostida, aga BMW originaale mitteahtil kirjutas:Saatsin järelepärimise KGK ära, vaatame mis sealt vastatakse. Samas võtsin ühendust ühe foorumlasega kes arvas, et ta on võimeline selle korda tegema. Homme sõidan tema juurde, eks siis näe.
Mis linnas see "foorumlane" elab?ahtil kirjutas:Saatsin järelepärimise KGK ära, vaatame mis sealt vastatakse. Samas võtsin ühendust ühe foorumlasega kes arvas, et ta on võimeline selle korda tegema. Homme sõidan tema juurde, eks siis näe.
TiitR kirjutas:Mis linnas see "foorumlane" elab?ahtil kirjutas:Saatsin järelepärimise KGK ära, vaatame mis sealt vastatakse. Samas võtsin ühendust ühe foorumlasega kes arvas, et ta on võimeline selle korda tegema. Homme sõidan tema juurde, eks siis näe.
Äkki paneksid selle foorumlase andmed (tel. nr.) mulle P.S-i ja palju maksma ka läks? Tänud.ahtil kirjutas:Just sain kõne foorumlase käest ja ta tegi selle korda, lähen kohe järgi.
Ma loodn, et mina enam niipea seda teada ei tahakaspujaspu kirjutas:ei mingeid P.S-e ,kõik tahavad teada
Eip, asi vähe lihtsam - E39 nimelt müüdud ja asemele tekkis üks teine 530d (E60) ja loodan, et sellel ei pea hakkama kohe webastoga tegelema.kaspujaspu kirjutas:et sul ka siis asi korras juba????