E34 soojendus
- JoelF
- Huviline
- Peamine sõiduk: E46
- Telefon: 58069744
E34 soojendus
Probleem siis selline, et kui panen soojenduse loobib aint kylma, kui panen soojenduse jalgadele ja klaasile tuleb sooja, aga kui salongi puhuks siis tuleb aint kylma. Autoks 88 e34 520
Tänud ette!
Tänud ette!
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Ma arvan, et selle aastakäigu masinal sealt keskelt tulebki ainult külma. Ei oska öelda, kas kõigil kondiga autodel või mis aastast, aga nt. minu ´94 aasta kondiga isendil on keskmiste õhusuunajate vahel ka see sooja- külma regulaator. Vaata http://www.minupildid.ee/main.php/users ... 0.jpg.html
Saab ikka.Tarmo_H kirjutas:ma nagu ütlesin et see ei tööta, tuleb ainult külma õhku, reguleeri seda nuppu nii plaju kui tahad, sooja ikka ei saa keskelt
Ma olen aru saanud, et kondita autodel tuleb keskelt armatuurist ainult külma.
Kondiga ja kliimaga autodel on seal eraldi nupp, mida keerates saab valida kas sooja või külma õhu.
Kondiga (uuematel) tuleb keskelt nii sooja kui külma, ilma et eraldi nuppu oleks. Sooja ja külma reguleerid alt temperatuuri nupust.
Tagaistujate õhuavast saab ainult külma kõigil E34-adel.
EDIT: Ei lugenud su eelmist postitust ja sellepärast sain viimasest valesti aru.
Viga peaks olema mehhaanilist tüüpi. Nupp liigutab klappi.
Armatuuri keskosa lahti ja saad uurida, mis seal toimub.
- MantaOwner
- Huviline
- Kontakt:
Ei hakanud uut teemat tegema - tahaks teada, kas salongiventika kiiruse lüliti astmete 0 ja 1 vahel peab ventika kiirus muutuma sujuvalt või olema kogu aeg sama nagu astmel 1? Mühiseb teine suht kõvasti juba siis, kui ventika sisse lülitad (keerad 0 asendist välja, aga mitte veel 1 peale), tahaks vaiksemaks saada seda.
Tõnu
Tõnu
Driven by goa
0-1ni kiirus sama.MantaOwner kirjutas:Ei hakanud uut teemat tegema - tahaks teada, kas salongiventika kiiruse lüliti astmete 0 ja 1 vahel peab ventika kiirus muutuma sujuvalt või olema kogu aeg sama nagu astmel 1? Mühiseb teine suht kõvasti juba siis, kui ventika sisse lülitad (keerad 0 asendist välja, aga mitte veel 1 peale), tahaks vaiksemaks saada seda.
Tõnu
'90 E34 M50B25
Vastus:bumer635 kirjutas: ja kiiruse reguleerija toimib kh ainult põhjast. Oskab keegi sellekohta midagi kosta . äkki viga mingis relees.
http://www.bmwe34.net/e34main/maintenan ... /sword.htm
E30 316i ´90, E34 518i ´95
Sõbral e34 520 110kw 92a, tal kondita ja saab ka regullida sealt keskelt sooja ja külmaIngmar kirjutas:Saab ikka.Tarmo_H kirjutas:ma nagu ütlesin et see ei tööta, tuleb ainult külma õhku, reguleeri seda nuppu nii plaju kui tahad, sooja ikka ei saa keskelt
Ma olen aru saanud, et kondita autodel tuleb keskelt armatuurist ainult külma.
Kondiga ja kliimaga autodel on seal eraldi nupp, mida keerates saab valida kas sooja või külma õhu.
Kondiga (uuematel) tuleb keskelt nii sooja kui külma, ilma et eraldi nuppu oleks. Sooja ja külma reguleerid alt temperatuuri nupust.
Tagaistujate õhuavast saab ainult külma kõigil E34-adel.
EDIT: Ei lugenud su eelmist postitust ja sellepärast sain viimasest valesti aru.
Viga peaks olema mehhaanilist tüüpi. Nupp liigutab klappi.
Armatuuri keskosa lahti ja saad uurida, mis seal toimub.

Kui sul pole 3.0 liitrist BMW-ed, siis sa pole mitte mingi mees (nali)
E32 740iA
E32 740iA