Kess oskaks öelda mulle täpselt ratta laagrite mõõdud või andmed sellisele autole.E28 83.a 2.8. Vaja siis taga ratta laagrite andmeid.Et saaks kuskilt uued otsida.Esindusest otse ei raatsi ja laiali ei taha kaa veel võtta et vaatama hakata.Kuna hädavajalikud sõidud saab veel tehtud ja masinat kogu aeg vaja.
Tänud kõikidele aitajatele
E28 rattalaagrid
- Marko S
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d
- Kontakt:
Re: Palun abi ratta laagritega. E28
sild kirjutas:Kess oskaks öelda mulle täpselt ratta laagrite mõõdud või andmed sellisele autole.E28 83.a 2.8. Vaja siis taga ratta laagrite andmeid.Et saaks kuskilt uued otsida.Esindusest otse ei raatsi ja laiali ei taha kaa veel võtta et vaatama hakata.Kuna hädavajalikud sõidud saab veel tehtud ja masinat kogu aeg vaja.
Tänud kõikidele aitajatele
Oleneb kus kandis elad ? Tallinnast pakuks kohti kus küsida - Autopartner (Peterburi teel) ja Laagris linnast välja sõidul (pakub SKF laagreid - väga kvaliteetsed.
Muude linnade kohta ma ei tea

anna mulle täpsed autoandmed,võin uurida

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
on olemas sellised kohad nagu www.autoosad.ee ja www.ladu24.ee . ise ostsin kunagi sealt oma e28 tagarattalaagri ja täitsa rahule jäin.
520i E28 läks manalateed ja vahepeal 325IA -87, VW Caravelle 2.5i ja Nissan Leaf