Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Natuke sulle sel teemal lugemist siit M60 mootori õipumba poldid. Peale iga vahetust ei ole vaja siiski vast... Kuskilt olen kuulnud et soovitatav on 100K km, kuid pead ka ei anna, vbl mäletan valesti...
Poltide ja mõningate muude küsimuste kohta leiad siit vastuse>>> M60 õlipump
Ka nii minu (allkirjas) kui ka näiteks Rain530 teemas on poltidest juttu
Viimati muutis AARE540, 15.01.2007 20:58 02, muudetud 1 kord kokku.
Üks küsimus veel sama teema kohta, kas vana karteri tihend on kõlbmatu ja tuleks uus osta? Ülejärgmine nv sama töö ees siis tean muretseda ka tihendit.
Ragnar kirjutas:Kui on metall tihend siis pole vajadust uue järgi.
Hmm, aga ega ma ennem teada ei saa mis tihen on kui põhja lahti teen seega pean vist ikkagi selle tihendi ennem lahti võtmist ära ostma, et hiljem üllatusi ei tuleks. Või äkki sinna muud tihendit ei pandagi kui ainult metallist?
Originaalis on korgist, UMist saad metallist kummitihendiga. Iseenesest- näiteks mul jäi see korktihend õlivanni eemaldades terveks, aga karta on, et sama tihend enam pidama ei jääks- asi on ikka üsna kõvaks ja rabedaks muutunud kuumuse ja muu asjade mõjul...
Ma lasin 10000km tagasi õlivahetust tehes need kinni keerata.Mõtlesin,et vahetan seekord ise .Mul metalltihend ,see jääb terveks aga poleks vist eriti palju lisatööd kui vann alt ära keerata.Aga äkki poldid mingi erivõtmega,mida käepärast pole.Sestap uudistasin.