e39 touringu pakiruum
- Mulk
- Huviline
- Peamine sõiduk: A6 4G QUATTRO
e39 touringu pakiruum
Kuna enda autot pole käepärast siis äkki keegi oskab oelda pakiruumi pikkuse mootmeid kui tagumised istmed maas on ja esiistmed suht ette on lykatud.ehk siis porandaala pikkust.
220-t sirget põrandat ei saa E39-l kuidagi kätte
. Seda täiesti sirget põranda osa on mõni sent alla kahe meetri. Aga,kui kõrgus segama ei hakka,siis saab juba hulka pikemaid asju vedada.
Ise olen oma 1.85-kasvu juures suht tavalises asendis suutnud selles auto vedada 2.35 pikki ja 80 senti laiuseid lükanduksi

Ise olen oma 1.85-kasvu juures suht tavalises asendis suutnud selles auto vedada 2.35 pikki ja 80 senti laiuseid lükanduksi

- Kristjan_K
- Huviline
- Kristjan_K
- Huviline
Presendiga üle katta, kui vaja ikka ära tuua/viia midagi, siis selle taha see nüüd küll ei jää. JA see mustuselembus ei ole mitte touringu, vaid BMW viga, minu pära on samamoodi pooleldi läbipaistmatu.Hans kirjutas:Sellise ilmaga polnud just hea soovitus touringu taguotsa mustuselembuse puhul.Kristjan_K kirjutas:Luuk lahti jätta ja trossi/noori vms -iga tagant kinni siduda, siis toob ära küll.
- Kristjan_K
- Huviline
Aga kui sa laseks nüüd kaassõitja istme täiesti vastu maad (tahapoole) ja siis lükkaks diagonaalis need pikemad jupid sõna otseses mõttes vastu armatuuri? Siis peaks ju ära mahtuma.mulk2 kirjutas:tegu riidekapiga mis on osadena pakendis, ehk annab ikka juppidena mahutada, osaliselt saab ka ju keskkonsooli ja korvalistme poole ehk lykata.