Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
niih läbi ta lapatud on aga tekkis küsimus et enamus juttu käib täis OBC kohta. mul aga pool OBC nüüd tahakski teada et mis lisa juhtme(d) sinna taha juurde vedama pean. kuna hetkel ei saa kella ja kuupäeva üldse timmida.
saad küll digikella sinna panna kuid ka siis on vaja paar juhet juurde vedada üks mis on toide läbi süüte ja teine mis on välistep.andurile ja kui tahad et kong kah tilisema hakkaks siis veel kaks juhet ilmselt pead minema lammarisse ja mõnelt juhtmestikult pistiku koos juhtmejuppidega maha lõikama et vajalikke klemme saada ise tegin nii ja Priidu skeemi järgi sain nii kella temp kui ka kõik muu ilusti käima
Ise tuhnisin omale OBCd installides otsingu abil siinsamas foorumis ringi ja polnud probleemi, sedasama maagilist täheühendit OBC kasutades leiab nii mõndagi
AARE530 kirjutas:Ise tuhnisin omale OBCd installides otsingu abil siinsamas foorumis ringi ja polnud probleemi, sedasama maagilist täheühendit OBC kasutades leiab nii mõndagi
ma ka tuhnisin ja ma just otsin juhtmete paigutus joonis
martin1 kirjutas:ma ka tuhnisin ja ma just otsin juhtmete paigutus joonis
Kumb siis Sind huvitab? OBC (17 nupuga), või see üleval pildil kuvatud kell-termomeeter?
Ja rohkem kui korra olen siia visanud linki www.e34.de foorumis oleva bc4.pdf dokumendi peale, seal on põhjalik tabel a OBC pinoudi ja kaablivärvidega.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!