automaat manuaaliks probleemid?
automaat manuaaliks probleemid?
Kui 92a 525i touringul vahetada rikkis automaatkast manuaali vastu siis mis kujul on võimalik tööle jätta orig. cruise control ja orig. Webasto
kui kellelgi on võib pakkuda ka soodsalt korras automaat kasti A5S310Z
BMW E34 525i touring
Re: automaat manuaaliks probleemid?
neil asjadel pole ju kastiga mingit pistmistnemps kirjutas:Kui 92a 525i touringul vahetada rikkis automaatkast manuaali vastu siis mis kujul on võimalik tööle jätta orig. cruise control ja orig. Webasto
Sa ostsid selle auto vist paar päeva tagasi ja kui auto sama mida ma osta tahtsin siis sellele auto hinnale mingi 4000.- kasti jaoks veel kulutada pole ju hullu. 

Minul BMW E46 320i sedaan 2000a.Naisel BMW E46 318i sedaan 1998a.
Tel. 55635375 Mail: fox666@hot.ee
Tel. 55635375 Mail: fox666@hot.ee
Auto ostsin jah paar päeva tagasi kuna nädal tagasi sai oma 89a 520-l nina maha sõidetud.Ise olen eluaeg manuaaliga kulgenud ja aut. kasti remondi kohta olen siit foorumist igasuguseid koledaid lugusid lugenud, et kulutad raha suurusjärgus 10-20 tuh. ja kasu suurt ei midagi. Hetkel aut. kasti pakkumised suurusjärgus 5 tuh. ja see on vist ka paras õnneloos. Samas manuaal kasti koos siduri ja hoorattaga saaks 2 tuh. eest. pedaalid ja hüdraurika saaks vanalt autolt. Käiguhoovastik ei tea kas istub aga see vast pole ka suur probleem. Nii et vist kisub manuaaliks kui keegi mind ümber ei veena.
BMW E34 525i touring
Ei saa ju veenda kui sa pole automaadiga sõitnud
. Ise enam manuaali ei igatsegi. Lase kast lahti võtta ja saad mingi remondihinna enamvähem teada meistrilt. Kui igasugu õudukaid lugeda foorumist, siis oleks mul jäänud ka diisel bmw ostmata, aga ma õnneks enne ostsin ära ja siis liitusin foorumis.

525 TDS´a EXECUTIVE
Kust sa man- kasti, siduri ja korvi ja hooratta nii odavalt saad?:?nemps kirjutas:Auto ostsin jah paar päeva tagasi kuna nädal tagasi sai oma 89a 520-l nina maha sõidetud.Ise olen eluaeg manuaaliga kulgenud ja aut. kasti remondi kohta olen siit foorumist igasuguseid koledaid lugusid lugenud, et kulutad raha suurusjärgus 10-20 tuh. ja kasu suurt ei midagi. Hetkel aut. kasti pakkumised suurusjärgus 5 tuh. ja see on vist ka paras õnneloos. Samas manuaal kasti koos siduri ja hoorattaga saaks 2 tuh. eest. pedaalid ja hüdraurika saaks vanalt autolt. Käiguhoovastik ei tea kas istub aga see vast pole ka suur probleem. Nii et vist kisub manuaaliks kui keegi mind ümber ei veena.
Tegemist on ju leevendiga hoorattaga, mis enamjaolt on kõikidel juba otsakorrale saamas. Selle uuena hind on aga kordades kõrgem.
Mis hetkel kastil viga on?
E39 525 iA Sedaan
http://www.templiryytel.eu
http://www.templiryytel.eu