E34 M-sport suspension, Yes or No?

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Hornet
Huviline

E34 M-sport suspension, Yes or No?

Postitus Postitas Hornet »

Silmapiiril ja mõttes auto soetamine, millel on tehasest m-sport vedrustus ja hetkel all 15" rattad.
Kes omavad/on omanud sellise vedrustusega autot, jagage muljeid, kas on mõistlik osta selle vedrustusega auto arvestades tallinna tänavaid ja eesti maanteid, või tuleks siiski otsida tavalise vedrustusega autot.
Ütlen ka kohe ära, et auto amorte/püstikuid, vedrusid ja stabikaid ma vahetama hakata ei kavatse. Kui on nii tehasest tulnud, siis nii juba jääb.
Mingi kurvis kangutaja tüüp ma ei ole, selleks eelistan ma kallutamist ja kahte ratast nelja asemel ;)
Kasutaja avatar
aise
Huviline

Postitus Postitas aise »

ma ei tea kuidas e34 on aga e36 on m vedruga suht jäik.
e39´l on m vedru suht pehme ja mugav, kõik hambad on mul suus igatahes veel.
Kasutaja avatar
priitv8
Huviline

Postitus Postitas priitv8 »

Mul on peal ja siiani pole ta mind häirinud, st. komforti on veel piisavalt. Eest on -20mm ja tagant -15mm talvel pole ka probleeme olnud, aga mu trajektoorid on peamiselt siiski linnas ka. Kurvis kaldub vähem kui tavavedrustusega (tuttava arvamus kui olin teda sõidutanud). Probleem ainult selles, et sinna kirjade järgi sobivat originaalamorti ega ka Sachs/Boget pole kuskilt võtta, peab 4-5 nädalat ootama.
Ainus mida nagu oma 6 aastaga täheldan, et keret peksab ka kõvemini meie asfaltmaastikul st. naginaid on aja jooksul juurde tulnud.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Vasta