E39 tv vaatamine
E39 tv vaatamine
Mul sellisel isendil nagu 530 telekas peal. Kuid mind huvitab selline asi kas keegi korralikult kanal 2 ja etv näeb. Ma ise olen muut neid regioone kuid korraliku värvilist pilti pole ette saand. Korraks saab kui vahetab regioone ja ees oli mustvalge pillt. kuid se kõik kestb vaid sekundi.
Mine kesk- ja lõuna-eestisse. Kui 3 eesti kanalit on nii paigal seistes kui sõidu ajal perfektsed. Testitud Türil, Tartu maakonnas, Otepääl.
P.S. Tallinnas Patkuli vaataplatvormil on ka hea kanaleid otsida. Isegi mingi Rootsi kanali pilt ja heli olid täiesti puhtad, rääkimata eesti omadest ja kogu Soome valikust.
Head kohad veel Nõmmel turu juures (Tallinna kõrgeim koht).
Aga jah, niisama igapäevaseks vaatamiseks sa ETVd ja Kanal2-e ei saa BMW telekaga
P.S. Tallinnas Patkuli vaataplatvormil on ka hea kanaleid otsida. Isegi mingi Rootsi kanali pilt ja heli olid täiesti puhtad, rääkimata eesti omadest ja kogu Soome valikust.
Aga jah, niisama igapäevaseks vaatamiseks sa ETVd ja Kanal2-e ei saa BMW telekaga

mis regiooniga sa neid kanaleid oled näind.pets1 kirjutas:Mine kesk- ja lõuna-eestisse. Kui 3 eesti kanalit on nii paigal seistes kui sõidu ajal perfektsed. Testitud Türil, Tartu maakonnas, Otepääl.
Kuidas sa sõiduajal näed. mis valemiga.
Pets1 soovitus ei pruugi töötada. Vaata siia:
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=16639
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=16639
E39 TV
Mul sama lugu, et korralikult ETV ja Kanal2 ei näe. Aeg ajalt on mingi ähmane mustvalge pilt olemas. TV3 näeb seisu ajal õnneks korralikult (F1 ei jää kunagi nägemata!), sõidu ajal loomulikult virvendab...
- davecarbon
- Huviline
TV
Äkki annab seda teleka moodulit lahti kruttida või ümber progeda seda Estonia sagedustabelit.
Sest tean et muidu peaks olema ilusti ETV, KANAL2 vaadatavad, vanas autos oli mingi tavaline TFT telekas ja noproblem.
Aga ilmselt meil need Kanal2 ja ETV mingil erilisel sagedusel mida sakslased ei tunnista. Lõuna eestis ilmselt näeb neid selle pärast et sealne saatja töötab vähe teisel sagedusel mis meeldib ka BMWle.
Tarmo
Sest tean et muidu peaks olema ilusti ETV, KANAL2 vaadatavad, vanas autos oli mingi tavaline TFT telekas ja noproblem.
Aga ilmselt meil need Kanal2 ja ETV mingil erilisel sagedusel mida sakslased ei tunnista. Lõuna eestis ilmselt näeb neid selle pärast et sealne saatja töötab vähe teisel sagedusel mis meeldib ka BMWle.
Tarmo