BMW E61 Egr flow too high
BMW E61 Egr flow too high
Probleem 2006a.530d 170kw läheb mootori tuli põlema ning mootori alla tuleb viga "maf controlled Egr system ,egr flow too high"
Kustutad vea ära ning saab väikse tiiru teha ja viga tagasi. Vahetatud õhufilter ,vaakumvoolikud, egr klapp ja solenoid.
Milles viga võib veel olla?
Kustutad vea ära ning saab väikse tiiru teha ja viga tagasi. Vahetatud õhufilter ,vaakumvoolikud, egr klapp ja solenoid.
Milles viga võib veel olla?
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Re: BMW E61 Egr flow too high
EGR klapp oli siis kuidagi riknenud või vahetati katse-eksituse meetodil?
Õhulugeja näidu adekvaatsust kah üldse kontrolliti?
tel. 51 949 859
Katse eksituse meetodil sai egri asjad uued pandud. Õhulugeja näite pole sõites vaadanud aga minek autol korras.PeeterA kirjutas:EGR klapp oli siis kuidagi riknenud või vahetati katse-eksituse meetodil?
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Õhulugejalt saadud signaali põhjal mootori aju otsustab, kas on EGR rike või mitte.
Seni pole arusaadav, kas õhulugeja mõõtis liiga suure või liiga väikese õhumassi kõrvalekalde lubatust.
Välistada ei saa varianti, et uuele solenoidile on voolikud valesti külge ühendatud.
Seni pole arusaadav, kas õhulugeja mõõtis liiga suure või liiga väikese õhumassi kõrvalekalde lubatust.
Välistada ei saa varianti, et uuele solenoidile on voolikud valesti külge ühendatud.
tel. 51 949 859
Voolikud õieti pandud aga õhulugejat kahtlustan isegi.
Millega vigu loed? Bmw enda tarkvarad näitavad reeglina natuke teise sõnastusega vigu.. Samas kui seade live datat toetab, tasuks vaadata palju õhukuluks nt 3 käiguga madalatelt pööretelt kiirendama hakates on, kuni piirajani vàlja.
Mul üks tutnoi boschi lugeja ka üle btw.
Kasutan autocomi ja inpat.Ma®tin kirjutas:Millega vigu loed? Bmw enda tarkvarad näitavad reeglina natuke teise sõnastusega vigu.. Samas kui seade live datat toetab, tasuks vaadata palju õhukuluks nt 3 käiguga madalatelt pööretelt kiirendama hakates on, kuni piirajani vàlja.
Mis inpaga vea kirjeldus on ning muud andmed vea registreerimise hetkel?