Armatuuri tuled kustusid ära... vaatasin kapoti alt kaitsmekarbist kaitse läbi , nii kui uue kaitsme panen lööb läbi kohe , korraks ainult lähevad armatuuris tuled põlema

mis ma neid sealt ikka ära kakun? vool tuleb armatuuri ju läbi dimmeri.BMW 525 kirjutas:võta armatuuri tagant juhtmed ära ja proovi siis kaitset panna
nojah tegelikult küll. aga siis proovi aru saada mis sul seal kolektori juures häält teeb vb viga seal. ja üldse mis kaitsmeid ta sul läbi lööb, kaane peal peaks kirjas olema.Mell525 kirjutas:mis ma neid sealt ikka ära kakun? vool tuleb armatuuri ju läbi dimmeri.BMW 525 kirjutas:võta armatuuri tagant juhtmed ära ja proovi siis kaitset panna
ta on läbi löönd 4 ja 5 kaitsme 4 peaks olema tagatuli vasakpoole ,numbrituli.. ja nr 5 on armatuuri tuled ja tagumine kõrvalistuja poolne tuli. aga ma ei saa aru miks üldsem ingi mootor seal tööle hakkab kui pole nende kaitsmetega seotudki.. Kakun kaitsmeploki maha äkitselt viga seal..BMW 525 kirjutas:nojah tegelikult küll. aga siis proovi aru saada mis sul seal kolektori juures häält teeb vb viga seal. ja üldse mis kaitsmeid ta sul läbi lööb, kaane peal peaks kirjas olema.Mell525 kirjutas:mis ma neid sealt ikka ära kakun? vool tuleb armatuuri ju läbi dimmeri.BMW 525 kirjutas:võta armatuuri tagant juhtmed ära ja proovi siis kaitset panna
okei eks proovin.BMW 525 kirjutas:tegelikult ühte asja võid veel proovida mul oli samade kaitsmedega probleeme kui auto ostsin . võta mõlemate tulede reguleerimis juhtmed küljest ära. mul oli siuke asi et parktuled ei põlend ja kui kaitse sisse panin hakkas ka mingi mootor häält tegema. ja selleks asjaks oligi tulede reguleerimis mootor või mina ka ei tea kudas teda kutsutakse igatahes tulede juures ta asub, minuarust täistule kõrval kohe.