BMW E39 autol õlid paksud
BMW E39 autol õlid paksud
Nimelt autol on õlid nii paksud nagu tavott!Milles probleem?Juba kaks starterit maha põletanu.Mainin ära, et sai ostetud uus aku kuuaega tagasi, ning peale aku ostu seisnud kuu aega kuna töötan välismaal.
Re: BMW E39 PROBLEEM!!
Tahaks lisada veel et auto ei lähe käima.Uus aku küll kuid ei jõua käima panna.
Esimene mõte: õli on viimati vahetatud teise maailmasõja ajal.
VÕI loogilisem, et õli on segunenud jahutusvedelikuga (ja võibolla vastupidi ka).
Ja tee profiil korda, me ei pea ennustama, et sul 525TDS on
VÕI loogilisem, et õli on segunenud jahutusvedelikuga (ja võibolla vastupidi ka).
Ja tee profiil korda, me ei pea ennustama, et sul 525TDS on

Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Autoks on tõesti 525TDS vabandan.Tosool on puhas,kahtlustan isegi et õlid on vahetatud II maailmasõja ajal.
- jass161
- Huviline
- Peamine sõiduk: E91
Re: BMW E39 autol õlid paksud
Valget auru ajab/ajas tagant välja. Esimese asjana vaheta õlid ära.Siis vaata kas mootori õli tase kerkib või mitte. Ja starteri olukorda tuleks ka kontrollida.
Äää mul sarnane probleem. Autol pole pidureid ja olen juba 2x vastu seina sõitnud. Panin mõlemal korral uue esiotsa aga nüüd jälle sama asi, nina täitsa pekkis. Mis ma tegema pean, töötan väljamaal.
..
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
Lase oma pidurid siis kellelgi üle vaadata.Ninavahetus läheb hulga kallimaks kokkuvõttes.Kas sa siis kuidagi ei saa eestisse tulla?
iaanek kirjutas:Äää mul sarnane probleem. Autol pole pidureid ja olen juba 2x vastu seina sõitnud. Panin mõlemal korral uue esiotsa aga nüüd jälle sama asi, nina täitsa pekkis. Mis ma tegema pean, töötan väljamaal.

BMW-le kindel
pidurda käiguga

Kui kokku jookseb ilma õlita, siis saab väljamaalt ju uue mootori

või eelmine omanik panigi õli asemele tavotti...vene tehnikaga harjunud 

- Günther
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e39 M5
Täis huumor ikka.
Naljamehed
Probleem leitud !! Keegi tark oli mootorisse õli peale valanud mis muidugi polnud sama õli mis eelnevalt sees oli !!
JA nüüd ka kiire küsimus,et kas see on võimalik kui õlisurvet ei ole kas siis auto suretab mootori ise välja ? Läheb käima kuid suretab mootori mingi 5-10 sek jooksul välja .

Probleem leitud !! Keegi tark oli mootorisse õli peale valanud mis muidugi polnud sama õli mis eelnevalt sees oli !!

Õlisurve lpuudumise lambike põleb :/ Aga eks siis mootor vahetusse ja korras.
Teema lukku.
Teema lukku.