E34 lamda
E34 lamda
Tere.Sai siis enda hoovi veeretatud üks BMW E34 2,5 141KW.Kuna tuttaval oli ädasti raha vaja siis ostsingi odavalt ära kuna teadsin ,et tehniline pool suht ok ja hoidaja mees .Kuna sellise isendiga kokku puude puudub siis mainis ka ära ,et lamda juhe on läbi lõigatud .Mina aga tahtsin uut panna kuna üks vedeleb ja korras asi 4juhtmega bochi oma .Minu omal on juhtmed 2valget üks must ja hall .Leidsin põhja alt ühe otsa ümara millel neljane pesa .Juhtmed aga teist värvi must,kollane ,pruun ,roheline .Kui tegu lamda otsaga siis mis koosluses ta minu omaga ühtiks .et siis värvid.Juhul kui see vale juhe siis kus võiks asuda lamda juhe ja kus khast tuleb mille küljest .Ja kui väga see kütte kulu mõjutab? Ette tänades kes vastab .
Viimati muutis raivo35, 27.05.2011 17:41 23, muudetud 1 kord kokku.
Re: E34 lamda
Kütuse kulu mõjutab see päris palju, samuti ei saa katkise lambdaga ülevaatuselt läbi, kuna heitmegaasid on paigast ära.
Post muudetud....sorry, hakkasin enda e39 jama ajama kuigi siin juttu e34st
Post muudetud....sorry, hakkasin enda e39 jama ajama kuigi siin juttu e34st

Viimati muutis ahto85, 26.05.2011 14:20 52, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Kontakt:
kustuta see siemensi jura ära
ahto85 kirjutas:Sinu boschi lambdaga ei ühti sellise värvi kombinatsiooniga kohe kuidagi, sest sinu auto all olev lambda on Siemensi oma, vähemalt värvide järgi küll. Sinna sobib siis ainult Siemensi lambda ja kütuse kulu mõjutab see päris palju, samuti ei saa katkise lambdaga ülevaatuselt läbi, kuna heitmegaasid on paigast ära.
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
No aga nkg ja Bosch müüvad ju sama ümara otsaga lamdasi mille juhtme värvid samad mis mul olemas oleval.Ja see lamda millel juhe ära lõigatud on samuti boschi oma .Praegu olen 2päeva vuranud ja keskmiseks kütte kuluks tuli 10 koos Kuressaare linna sõiduga .Mis minu arust sellise isendi kohta suht ok ju.