Peakaitse

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Matu90
Huviline

Peakaitse

Postitus Postitas Matu90 »

Tere. Autol suure tõenõolisusega peakaitse läbi aga ma ei leia seda üles. Pealegi väidab antud link, et neid on veel 2
Alates 4 punkt mul aku istme all. http://www.bmwe34.net/E34main/Maintenan ... e_link.htm
Võtsin aku välja ja paar liistugi lahti , et natuke põhjamatti kergitada. Aga ei leidnud mina seda. Kas keegi oskab juhendada kust seda otsima peaks ? Või on mingi pilt pakkuda sellekohta ?
Oleks tänulik :)
Matu90
Huviline

Re: Peakaitse

Postitus Postitas Matu90 »

Tere nüüd mul oleks vaja hea elektriku nõu või annaks oma auto kellegi kätte. Tasus lepiks kokku.

Probleem on selles, et selle kaitsme leidsin üles ja tegin korda. Parandamata korras kaitse on ka olemas. Tööle hakkasid kõik peale el akende ja keskluku. El akende tuled põlevad aga kui nuppu vajutan käib istme all plõks ja tuled kottis siis tulevad tagasi. Vahetasin ka neid mooduleid istme all.

Kesklukuga oli mul selline süsteem, et kui süüte sisse panin tõmbas kohe ise uksed lukku. Nüüd teeb nii ainult juhiuks teistega tühi maa.

Kes oleks nõus aitama võiks PS kirjutada. Sobib Järvamaa ja Harjumma piirkond. Järvamaa on parem aga mingi aeg ma pean siiski Tln käima võiks midagi kokku leppida. Või kui keegi oskab aidata millest ise otsima hakata asja oleks samuti tänulik. Mul enda mõistus on koos igastahes. Ei tohiks mingi lühis ka olla muidu lööks kaitsme uuseti läbi.
Vasta