e34 525 tds 105 kw võtab tohutult kütet.
e34 525 tds 105 kw võtab tohutult kütet.
kütekulu kuskil 20 sajale kuskilt välja ei jookse milles viga võib olla?
e34 525 tds T
- Leho
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E60 550I
- Kontakt:
Re: e34 525 tds 105 kw võtab tohutult kütet.
kütusekogus esimese asjana. Kõrgsurve kaan tuleks korrektselt paika panna.
BMW E60 550i MY05 270KW. Telefoni number : +372 56 206 746
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
jah, kaan tuleb paika panna ja pritsenurk üle vaadata. aga kas sul autol siis minekut ka on ?? sellise küttekoguse juures peaks olema.
ütleme nii et minek selline et teisega kohapealt ei jõua ära minna aga üle 2000 pöörded siis läheb normaalselt 20 liitriga sain sõita 125 kilti muidu sain kuskil 300 sõita kus lõuna eestis seda kaant paika pannakse? ja palju maksab see`? compu kah näitab keskmist 21 hetkel``
e34 525 tds T
neid kohtasi ma ei tea kus pannakse. muidugi ise võid ka näppida, kui oled varem kokku puudund sellise asjaga.
pumbaga kokkupuutunud ei ole ennem esimene diisel auto .otepääl vist on keegi mingi diisli sassi nimega kes jagab kah diislitest.BMW 525 kirjutas:neid kohtasi ma ei tea kus pannakse. muidugi ise võid ka näppida, kui oled varem kokku puudund sellise asjaga.
e34 525 tds T
ära jumala eest sinna mine kui autot veel enamvähem korralikuna näha tahad. ma käisin oma 524td, et ta vahetaks pumbatihendi ära ja siis peale tolle keeras mul veel peapihusti ka per*se, ja siis näppis seal veel asju ja kokkuleppitud hinnast oli asi ikka päris palju suurem. kus sa täpsemalt asud siis ma soovitaks sulle ühte väga head kohta ??kispun kirjutas:pumbaga kokkupuutunud ei ole ennem esimene diisel auto .otepääl vist on keegi mingi diisli sassi nimega kes jagab kah diislitest.BMW 525 kirjutas:neid kohtasi ma ei tea kus pannakse. muidugi ise võid ka näppida, kui oled varem kokku puudund sellise asjaga.
valgas asun siin lätis akh üks teeb aga noh keelt ei oska ja nagu teise inimese kaudu kah jama seletadaBMW 525 kirjutas:ära jumala eest sinna mine kui autot veel enamvähem korralikuna näha tahad. ma käisin oma 524td, et ta vahetaks pumbatihendi ära ja siis peale tolle keeras mul veel peapihusti ka per*se, ja siis näppis seal veel asju ja kokkuleppitud hinnast oli asi ikka päris palju suurem. kus sa täpsemalt asud siis ma soovitaks sulle ühte väga head kohta ??kispun kirjutas:pumbaga kokkupuutunud ei ole ennem esimene diisel auto .otepääl vist on keegi mingi diisli sassi nimega kes jagab kah diislitest.BMW 525 kirjutas:neid kohtasi ma ei tea kus pannakse. muidugi ise võid ka näppida, kui oled varem kokku puudund sellise asjaga.
e34 525 tds T
aa ma mõtlesin, et asud kuskil otepää ligidal. ma tean seda et otepääl vineeritehase kõrval on autoremont nimega Autohunt.JA sealt võid küll küsida, sest seal on inimene kes on väga kaua pumbadega tegelend. ise olen lasknud seal palju asju teha näiteks võtsin viisin pihustid sinna kontrolli, siis veel pumbale lasin seal remondi ära teha. olen tõõga väga rahul. ma arvan, et nõu saad sealt kindlasti.
palju seal hinnad on?BMW 525 kirjutas:aa ma mõtlesin, et asud kuskil otepää ligidal. ma tean seda et otepääl vineeritehase kõrval on autoremont nimega Autohunt.JA sealt võid küll küsida, sest seal on inimene kes on väga kaua pumbadega tegelend. ise olen lasknud seal palju asju teha näiteks võtsin viisin pihustid sinna kontrolli, siis veel pumbale lasin seal remondi ära teha. olen tõõga väga rahul. ma arvan, et nõu saad sealt kindlasti.
e34 525 tds T
oleneb puhta tõõst mida teha lased. kõigepealt peaksid minema uurima kas tehakse üldse midagi ja siis räägi alles hinnast. oleneb tõõst. väga kirves pole. võrreldes mõne teise diislitega tegelevate kohtadega.
helistan homme vaatan mis räägivadBMW 525 kirjutas:oleneb puhta tõõst mida teha lased. kõigepealt peaksid minema uurima kas tehakse üldse midagi ja siis räägi alles hinnast. oleneb tõõst. väga kirves pole. võrreldes mõne teise diislitega tegelevate kohtadega.
e34 525 tds T
lasin ka diisli sassi juures pumba ära vahetada ning nüüd lekib ligi kolmest kohast diislit...
BMW
taurikazz kirjutas:lasin ka diisli sassi juures pumba ära vahetada ning nüüd lekib ligi kolmest kohast diislit...

tuleb ikkagi ise teha...
Olen lasknud teha pumba maha võtmist "ühes kohas" kus murti rihma kaitse...
sõber arvas et kat äkki kinni selle võtab palju vb. olla?Sass524 kirjutas:tuleb ikkagi ise teha...
e34 525 tds T
ma ei saa siiamaani aru, et kus kohas diislil see kat on. DIISLIL SEDA JU POLE. mul on enamus autosi diislid olnud ja pole ma ka parema tahtmise juures seda sealt leidnudkispun kirjutas: sõber arvas et kat äkki kinni selle võtab palju vb. olla?

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=18&fg=10BMW 525 kirjutas:ma ei saa siiamaani aru, et kus kohas diislil see kat on. DIISLIL SEDA JU POLE. mul on enamus autosi diislid olnud ja pole ma ka parema tahtmise juures seda sealt leidnudkispun kirjutas: sõber arvas et kat äkki kinni selle võtab palju vb. olla?ja kui sul peakski selline asi kuskil olema siis lihtsalt viska ta minema sealt.
mul sama asi vahel
e34 525 tds T
kas sa mõtled seda pütti või
olen veits lo*ll sell teemal 

see ongi kat E34 525tds DIESEL CATALYSTBMW 525 kirjutas:kas sa mõtled seda pütti võiolen veits lo*ll sell teemal
e34 525 tds T
tõesti see pütt ongi kat võikispun kirjutas:see ongi kat E34 525tds DIESEL CATALYSTBMW 525 kirjutas:kas sa mõtled seda pütti võiolen veits lo*ll sell teemal

mul 525 tds 93.a. mul kah see ja peaks kat olema .Ootame kui mõni targem foorumisse tuleb:DBMW 525 kirjutas:tõesti see pütt ongi kat võikispun kirjutas:see ongi kat E34 525tds DIESEL CATALYSTBMW 525 kirjutas:kas sa mõtled seda pütti võiolen veits lo*ll sell teemal
kas seda kuidagi puhastada ka saab või lihtsalt lõikan välja ja toru vahele
endal on täpselt sama pütt seal eestpoolt esimene kohe, olen lugend küll kuskilt et see pidi jõuetust tekitama autol. mul muidu 525td 95a.
e34 525 tds T