E34 525tds jahutussüsteemi õhutamine
E34 525tds jahutussüsteemi õhutamine
Ehk keegi oskab kiirelt öelda kas sellel autol õhutab ise süsteem v pean ikka kuskilt nipli ülesse otsima ja õhutama?..
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Re: E34 525tds jahutussüsteemi õhutamine
õhutab ise, varu ainult kannatust umbes tunnike sisse kallamisel. mootor olgu külm, süüde sees, salongitemp kuuma peal
terv
erich
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Tunnike???
Ma valasin enda tühja süsteemi praktiliselt 10 minutiga täis. Nina oli üleval, süüde oli väljas ja sain kohe normi kah. Pole ta midagi nii tuumafüüsika. Edu.

- erikred
- Huviline
pärast seda oled jahutusvedeliku taset kontrollinud ?? või autole korralikku koormust näidanud??
olen näinud küll neid vendasid kes mu auto on 10 minutiga täis kallanud, pärast saab kodus ikka korra üle õhutada.
nina üles on ka paras müüt. auto peab olema siledal maal.
terv
erich
olen näinud küll neid vendasid kes mu auto on 10 minutiga täis kallanud, pärast saab kodus ikka korra üle õhutada.
terv
erich
No smoke = No power
No smoke = No power
kontrolli kõigepealt käies kas radika õhutusvoolikust tuleb paisupaaki ilusti tagasi. Oli endal kunagi selline probleem et, paisupaaki minev väike auk lihtsalt kinni!
Nii siis kallasin tosooli sisse panin käima tegin paar tiiru ja siis lisasin natuke juurde ja siiani kõik töötab ei kuumene üle ei midagi.Nii et asi korras ühesõnaga 

Tase oli täiesti normis. Koormust saab ta mul kogu aeg, vean käru vahel jne. Ja nina oli remonttöödeks juhuslikult üleval, muidu ta jah diislil rolli ei mängi. Ehk lihtsalt vedas et ei pidanud hiljem õhutama. Rolli võis mängida ka see et mootor polnud jõudnud veel maha jahtudagi kui uue vedeliku sisse kallasin. Ehk olid siis kõik klapid lahti ja süsteem täitus kohe?erikred kirjutas:pärast seda oled jahutusvedeliku taset kontrollinud ?? või autole korralikku koormust näidanud??
terv
erich
- erikred
- Huviline
mõnikord joppab, minul veel ei ole nii hästi läinud.
Ma olen muidugi alati lasknud salongiradika kah enamvähem tühjaks, võibolla selles hoopis asi.
Kerghaagis normaalse lastiga pole eriline koormus kah
terv
erich
Ma olen muidugi alati lasknud salongiradika kah enamvähem tühjaks, võibolla selles hoopis asi.
Kerghaagis normaalse lastiga pole eriline koormus kah

terv
erich
No smoke = No power
No smoke = No power