lukku
Re: Mootorivahetus
äkki kasutad otsingut, mu arust neid mootori vahetuse jutte siin igal leheküljel
Gardaani pead kindlasti ära vahetama ,olen kuulnud ,et automaat kastil lühem gardaan ja siis rohkem ei oska lisada ..
Tean jah , aga kas pean tingimata vahetama radika ka ära ? , 3,5 -e radikas pidi suurem olema ja paisupaak kojameest juures , aga mu 2,5 - radikas väiksem ja paisupaak radika küljes ,et kas see MINU radikas siis ei jahutaks ära seda ?digiboks kirjutas:Gardaani pead kindlasti ära vahetama ,olen kuulnud ,et automaat kastil lühem gardaan ja siis rohkem ei oska lisada ..
///
- entropiK
- Huviline
Arvan et see on pigem ohutuse mõttes et ka kõige hardcorima kasutuse juures keema ei laseks... pigem jäta radikas samaks, ja jälgi lihtsalt esimesel päeval tempi, ei usu et ta keema peaks minema.
So much throb in the trunk got the CD player skippin
Võib ju proovidaentropiK kirjutas:Arvan et see on pigem ohutuse mõttes et ka kõige hardcorima kasutuse juures keema ei laseks... pigem jäta radikas samaks, ja jälgi lihtsalt esimesel päeval tempi, ei usu et ta keema peaks minema.

///
Up , tänaseseisuga plaanid muutusid ning tuleb ikkagi m30b30 e. 3.0 138kw
, rahalises mõttes 2x kasulikum
Aga kas vana 3.0 138kw -ile läheb näiteks 3,5 155kw sidur ja manauaal käigukast ? vms ?
JA rääkige et kui teha automaaatkastiga ollnud mootor manuaaliks ,et mis siis täpsemalt ikkagi vaj ateha on ajude ja asjade suhtes ?

JA rääkige et kui teha automaaatkastiga ollnud mootor manuaaliks ,et mis siis täpsemalt ikkagi vaj ateha on ajude ja asjade suhtes ?
///
- entropiK
- Huviline
Mootori aju pole vaja vahetada, ta lihtsalt hoiab sul veakoodi sees et ei tea mis käik on, sõitmist see muidu ei mõjuta.
So much throb in the trunk got the CD player skippin