Seisan sellise probleemi ees, et pöörded ei lähe üle 1500, kui lasen üle selle, siis kaob vedu tagant/tõmba hinge kinni (nagu ei saaks bentsu või el toidet) armatuuris näen, et kütusekulu seier vajub nulli. Kui mootori pöörded vajuvad alla poole, siis võtab jälle taha, kuni saavutab 1500 pööret ja siis langeb jälle tagant ära. Sama probleem on ka tühikäigul, kui kaasi anda. Niisama töötades on ok, vahel harva olen täheldanud ka pöörete kõikumist!
Sõites on nii, et kui kaob tagant ära, siis vajutades korra sidurit, siis hakkab kohe uuesti vedama, kuni pöörded jälle 1500.
Samas vahest toimib normaalselt, kuid lühikest aega nii ca 2-5km. Ja siis hakkab jälle sama jama pihta vahest on ka nii, et nöögib ja siis sõiduaeg hakkab jälle normaalselt tööle ja siis mingi hetk jälle hakkab nöök pihta.
Olen käinud diagnostis, kuid viga pole leitud - ehk olen valedes kohtades käind

Vahetatud on üks õhutoru, millel oli auk, õhulugeja, küünlad ja nende juhtmed, eile vahetasin ka bensufiltri ära, kuid olukord on ikka endine.
Mida te soovitaksite teha, et sellest probleemist lahti saada või kuhu te soovitaksite pöörduda selle probleemiga? Kas peaksin bensupumpa kontrollima/vahetama, jagajakaane ära vahetama ….?
Kas viga võib tulla ka sellest, et kenekas aegajalt ragiseb (arvatavasti laagrid läbi), pole lihtsalt jõudnud seda korda teha.
Suured tänud kõigile juba ette!