Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
sain endale BMW 316 karbuss eks...ja isenesest on masin igati korralik tõõtab madalatel põõretel hästi...kui aga kiirendan siis on gaasil nagu tühi koht...wõi nagu kaoks korraks vool ära....mingi 3500 põõre peal tavaliselt...:S aitake palun kõik wihjed on tere tulnud...
ma olen weits uurinud ka seda asja...et asi on kas kütuse filtris ....katalüsaatoris wõi landas we?aga kui tõenaoline see on?et näiteks kata on peees...?
waher175 kirjutas:ma olen weits uurinud ka seda asja...et asi on kas kütuse filtris ....katalüsaatoris wõi landas we?aga kui tõenaoline see on?et näiteks kata on peees...?
Foorumi ametlik keel on eesti keel. "Eesti keel" nende reeglite mõistes tähendab ametlikku kirjakeelt vastavalt ametlikele õigekeelsusnormidele. Internetijututubade slängi (ks = x, ü = y, ts = c, s = z, a la teeks yhe zuicu) kasutamine Foorumis on äärmiselt ebasoovitav. Keelatud on teiste Foorumikasutajate otsene solvamine ja halvustamine. Samuti on keelatud kasutada ebatsensuurseid sõnu, kui vähemalt ühte tähte nendes ei asendata tärniga väga soovitatav on selliseid väljendeid üldse mitte pruukida.
Korduval reeglite rikkumisel on administraatoril õigus kasutaja foorumist kõrvaldada ehk bännida.
ma arvan küll et aitab...aga tegemist on kylavahel paarutamisek mõeldud masinaga...seega mahakantud...aga muidu ilus on ta...ainult see pisike mootori viga aga ma lähen reedel seda putitama...ostsin uued kyynlad ka ära igaks juhuks...
kui üks silinder ei tööta siis satub põlemata kütus õlisse ja sellepärast ongi õli tase kõrgem, peale sellist jama tuleb kindlasti õli vahetada kui juba polegi hilja.