E36 autom kast

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Linde
Huviline
Peamine sõiduk: BMW E36 Cabrio

E36 autom kast

Postitus Postitas Linde »

Tere.

Probleem järgmine. Ostsin auto ja käigukang käis väga raskelt. Pidi korralikult jõudu kasutama, et käike sisse saada. Lõppes sellega, et ühel päeval peale sõitu ei saanud, enam D pealt P peale lülitada. Pidin jõudu kasutama ja sellega murdsin "Automatic gear shift cable" pooleks kohe kangi juurest. Ma poleks ka muidu võtit kätte ju saanud, seega jõud oli ainus ratsionaalne mõte. :oops: See selleks. Selle saab ära vahetada. Aga kas keegi teab miks mul käigud nii raskelt vahetusid. Ma saan vahetada 1 2 3 poole edasi aga tagasi N R ja siis P-le ei saa. Nii kinni kui kinni. Kas asi on kastis või on autom vahetuses? Väga tänulik abi eest, sest auto on norras ja **** ma loodan, et selle saab ise ära lahendada. Siin tehniku tund on ikka väga kallis. Korralik garaash liftiga on ka käepärast.
Kasutaja avatar
intskass
Huviline
Kontakt:

Re: E36 autom kast

Postitus Postitas intskass »

Hei norrakas :) . Mul oli aastad tagasi sama jamman..ja viga siis oligi kasti trossis. No raske oli vahetada jne. mingi hetke murdus ära ja no siis tuligi tellida UM uus tross ja saigi probleem lahendatud. Peale uue trossi paigaldust kus juures ise vahetasin sõbraga ära ja ple mingi automees ka pealegi. Nüüd aeg ajalt kui õli vahetuses käin siis lasen ikka õli trossile niipalju kui annab nii ülevalt kui alt poolt. Auto oli eelnevalt kaua seisnud. No tea kas see inf Sind targemaks tegi , aga midagi ikkagi. Käigud sul vis paigast nagu ära kangi suhtes või mine tea.
Linde
Huviline
Peamine sõiduk: BMW E36 Cabrio

Postitus Postitas Linde »

Kindlasti olen ma optimistlikum peale seda kirja nüüd. Ma siis tellin uue trossi ja vaatan, kas see aitab. tänud :)
Kasutaja avatar
Roland325
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 650

Postitus Postitas Roland325 »

Neil need trossid kipuvad vahest katki minema jah. Isegi korra vahetanud. Sai küll korralik kasutatud, kuid kestab ilusti siiamaani.
Vasta