Järjekordne tüütu viga minu auto küljes, mida ilmselt keegi lahendada ei oska aga proovin siiski nõu küsida.

Nimelt, autosse istudes ja süüdet sisse keerates hakkab tööle kütusepump, mis lööb kütuse mõneks sekundiks ringlema, et pihustitel piisav surve olemas oleks. Kõik tundub nagu toimivat aga sellega kaasneb 90% juhul ebameeldiv heli. Sel ajal kui kütus liigub pihustilatti, tuleb sealt taolist häält, nagu oleks väike hiinlane pasuna saand ja istub nüüd kapoti all ja üritab mängida midagi... Eniveis, üsna piinlik on sedamoodi autot käivitada, kui kontsert( ja veel mitte väga hea ) kapoti all käima hakkab.
Ilmselt peaksin ma ära mainima ka selle, et algusest peale on autol olnud veaks kütuse tagasivool, ehk siis mõne tunni möödudes jõuab kütuse surve alla vajuda ja siis esimest käivitust tehes tuleks enne starteri andmist oodata, kuni pump on oma esialgse töö lõpetanud ja surve üles löönd. Peale seda käivitub kõik perfektselt, jõuprobleeme ei ole, mootor töötab nagu kellavärk. Lihtsalt see esimene käivitus ja pasunahääl tunduvad seotud olevat.
Äkki nüüd mõni targem isik, kui mina, leiab vaba hetke ja aitab kaasfilosofeerida, et mis **** sellel risul viga on, enne kui ma mutrivõtmetega kallale lähen. Tänud abi eest.
Edit: Kui keegi pole taolist asja enne näinud/kuulnud, siis videotehnika kättesattumise korral võin minna garaaži ja sellest fenomenist video teha.
Edit2: wooot...300 post

Edit 3: Autoks on 1993. aasta E36 320i. Mootoriks M50TUB20.