Bmw e46 elektri jama
Bmw e46 elektri jama
Selline probleem, et autol tõmbab seistes aku tyhjaks. Vahepeal kadus see jama ära, nüüd taas kummitab. Hommikul käivitub ilusti, päeva jooksul 2x 15 min (tööl pauside ajal) kuulan raadiot, õhtuks pisdets ainult plõksub. Aku viga olla ei saa, olen vahetanud. Kas võib raadioga mingi kamm olla või kuhu see vool kaob?
Autoks 98´ e46. Signa ka jamas vahepeal, uksed lukustas aga signat peale ei pannud. See arvatavasti sellest et võtme aku tyhi.
Autoks 98´ e46. Signa ka jamas vahepeal, uksed lukustas aga signat peale ei pannud. See arvatavasti sellest et võtme aku tyhi.
Re: Bmw e46 elektri jama
Tuttaval oli E36 peal selline jama ja veaks oli pagasiruumi valgustuse lüliti. Nimelt luuk kinni, aga tuli jäi põlema. Proovi, kas lahtise luugiga lülitit vajutades kustub tuli ära ikka.
Suusakoti august sai sisse piilutud, pime-kui-pime
Samas pagassi valgustus pidi ikka korralikult voolu neelama

Samas pagassi valgustus pidi ikka korralikult voolu neelama
kuskilt jääb mingi asi ikka voolu tarbima.. aga proovi üks päev nii et raadiot ei kuula , ja no tegelt öö otsa on ja ikka kõik nii nagu on ja aku hommikul ikka täis?
Kui ise paigaldatud makk, siis piisab, kui ainult 1 juhtmeots kuskilt raami/massi puutub ja ongi lühikese ajaga aku tühi.
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
Makk on originaal.
Vahepeal selline ulme veel, et armatuuris näitab nagu tagatule pirnid oleks läbi, kuid tegelikult kõik toimib (mingi aeg näitab viga, hiljem kustub ära - hullumaja). Elektriku jutule tuleb vist minna
Vahepeal selline ulme veel, et armatuuris näitab nagu tagatule pirnid oleks läbi, kuid tegelikult kõik toimib (mingi aeg näitab viga, hiljem kustub ära - hullumaja). Elektriku jutule tuleb vist minna

Vaata üle tagatulede pistikud ja need pirnide kinnitused, mul oli kunagi sama jama koguaeg rääkis, et tagumine tuli läbi tegelikult oli veidi niiskust saanud ja pistik oli ära sulanud lühise tõttu ja oksiid oli peal. Aku pidamisega mul tol hetkel probleeme polnud kuid ega palju puudu ei jäänud vist 

E39 530iT
Sama mure mis oli mull talvel!
Auto käima ei läinud arvasin et aku tühi ja signa jamas ka.
Probleem oli selles et puudus mootori ning kere vaheline mass, lihtsalt aku ei suutnud ennast täislaadida, hommikuks suutis midagi taastuda või koguda siis läks ilusti käima aga päeval enam mitte !!!
Aku peal (taga) oli töötava mootoriga pinge (laadimine) 10,4v ja eest mootori küljest mõõtsin siis umbes 14v (massi võtsin mootori küljest ja + eest karbist).
Vea lihtsalt üks jäme kaabel mootori küljest kerre ja proovi, minul nii aitas
Auto käima ei läinud arvasin et aku tühi ja signa jamas ka.
Probleem oli selles et puudus mootori ning kere vaheline mass, lihtsalt aku ei suutnud ennast täislaadida, hommikuks suutis midagi taastuda või koguda siis läks ilusti käima aga päeval enam mitte !!!
Aku peal (taga) oli töötava mootoriga pinge (laadimine) 10,4v ja eest mootori küljest mõõtsin siis umbes 14v (massi võtsin mootori küljest ja + eest karbist).
Vea lihtsalt üks jäme kaabel mootori küljest kerre ja proovi, minul nii aitas
Mul sama jama. Autoks 99a 320i. Aga ma panin tähele sellist asja, et mul miskipärast kliima puhub vahest isegi siis, kui süüde väljas ja isegi siis, kui signa peal. Proovisin 2te akut, klemmid vaatasin üle, kõik nagu ok.
Saaks keegi selle kliima värgi kohta midagi öelda?
Saaks keegi selle kliima värgi kohta midagi öelda?

Pafka
Mul ka nagu jääks midagi veel elama peale süüte välja keeramist
Proovisin 50 kaitse maha võtta, vendikas ei puhunud, auto seisis ööläbi ja aku oli täis
vaatab edasi mis saab.

Pafka
ASI ON MÕÕGAS .... kuula kas ventikad hakkavad vahepeal niisama tööle isegi kui võtmeid pole ees ... kui jah siis see ongi see jama .... kui ilmad lähevad külmemaks siis ei pea aku enam vastu ja ongi aamen