1991a. 318i mure mootoriga

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
hgl
Huviline

1991a. 318i mure mootoriga

Postitus Postitas hgl »

põhimõtteliselt on mure järgmine: kui kiirendada siis ei ole viga midagi ja kui lasta gaas lahti nii et ta hakkab mootoriga pidurdama sis ka ei ole, kuid mure on just sujuva kiirusega sõitmisel.. hakkab loksutama ja jokutama wms tegema.. kui jälle gaasi vajutada siis nagu kaob see ära kuid jälle kui lasta ühtlase gaasi peale siis on jolkutamina/nõksutamine tagasi..
kas on keegi veel puutunud sellise asjaga kokku?? kui on siis võiks ju abi pakkuda ning kui ei ole siis võiks ka ju lihtsalt mõtteid avaldada :P
suured tänud kõikidele abistajatele..
MairoG
Huviline

Postitus Postitas MairoG »

Noh, sellist sümptomit põhjustab tavaliselt lahja segu, siis hakkabki niiviisi käituma, kas sul lambda andur korras?
Kui lambda korras, siis vajab auto lihtsalt pisut segu õigemaks seadmist. Mine Truumu juurde, ta näeb seal ära lambda olukorra ja paneb ka segu uuesti paika tagasi.

Ise olen korduvalt sellepärast käinud oma kõikide bmw-dega segu õigemaks seadmas ja pärast seda nooo probleemo :cool:
Kasutaja avatar
hgl
Huviline

Postitus Postitas hgl »

einoh ehk läheks tõesti Truumu juurde kui ta nii kaugel ei oleks.. ma nimelt olen Valgamaa kandist rohkem.. kas keegi kohalikemast või Tartumaakatest ei saaks sama asjaga hakkama :P??
truumu

Postitus Postitas truumu »

Tartus DIA, UM, leiab vast veelgi neid, kellel vastav aparatuur olemas
Vasta