soovitage

Ehk siis täpsustame, talvel soe garaaz, suvel ei ole vaja, saab ka ilma...lynx kirjutas:Ma tean, kuidas sai odavalt:
ronid katusele, kallad ämbritäie värvi ümber ja ajad põrandaharjaga laiali.
Odavad värvitööd tähendavad seda, et sul on oma kuiv ja soe garaaž olemas, koos kompressori ja värvipüstoliga.
Kui on need asjad olemas, siis teed eeltööd ära, lähed värvipoodi ja tood värvi ning värvidki üle.
Kui ise ei oska ja pole vahendeid ning kohta, kus teha, siis ma küll ei oska sulle rohkem midagi soovitada kui see esimene variant, mille pakkusin
Ülejäänud teised versioonid eeldavad kõik seda, et sul on pind ja vahendid olemas.
lynx kirjutas: Kui ise ei oska ja pole vahendeid ning kohta, kus teha, siis ma küll ei oska sulle rohkem midagi soovitada kui see esimene variant, mille pakkusin
Ülejäänud teised versioonid eeldavad kõik seda, et sul on pind ja vahendid olemas.
kapotile otsa tagurdas yks e12Erlend36i kirjutas:Kas saaksid täpsustada kuidas sa värvisid ?
Ja mis se kapotti otsas on ?
värvi saad osta autopaint oü tallinnast, ja värvid nii,et võtad püstoli, kallad värvi täis, ühendad õhuvooliku ja siis värvid.Erlend36i kirjutas:KAs saaaksid värvi pakkuda ja kuidas sa täpsemalt värvisid ?
ei, segasin liiva ka hulka,et pind mõnus struktuurne jääks.Erlend36i kirjutas:Panid puhast värvi ainult ?