oskab keegi soovitada automehaanikut pärnus, kes ikka teab mida teha ja ei küsiks selle eest hingehinda.
ja teab keegi äkki, kas kuskil peale esinduse saaks ka lasta diagnostikat teha pärnus?
automehaanik pärnus?
Re: automehaanik pärnus?
Oleksid saanud otsingut kasutades kah oma vastused, sest mul siin pikk teema sellest.
Aga Diagnostikat saad teha Mardi juures, see asub Umi vastas Olerexi tankla kõrval OÜ Rivelton või midagi sellist. Mine sinna ja küsi kohe Marti. Ta töötas ennem UMis, nüüd seal. Mehhaanika poolt saad samuti seal teha, kuigi mina kasutan ühe teise selli teenuseid, panen Sulle numbri PSi. Sain selle kontakti samuti siit foorumist, sest Pärnus on VÄGA raske leida inimest, keda tõesti saad usaldada oma auto kallale. Olin sellega mõni aeg tagasi püsti hädas, aga sain lahenduse.
Arvan, et saad oma muredele lahenduse
Holari
Aga Diagnostikat saad teha Mardi juures, see asub Umi vastas Olerexi tankla kõrval OÜ Rivelton või midagi sellist. Mine sinna ja küsi kohe Marti. Ta töötas ennem UMis, nüüd seal. Mehhaanika poolt saad samuti seal teha, kuigi mina kasutan ühe teise selli teenuseid, panen Sulle numbri PSi. Sain selle kontakti samuti siit foorumist, sest Pärnus on VÄGA raske leida inimest, keda tõesti saad usaldada oma auto kallale. Olin sellega mõni aeg tagasi püsti hädas, aga sain lahenduse.
Arvan, et saad oma muredele lahenduse
Holari
Polegi BMWd, on oopis Mitsubishi
- gamer112
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 320d e46
selge, tänud! 

- siim .j
- Huviline
- Peamine sõiduk: F10 535i M Performance
Ja Mardi juurde julgelt pöördu ka igasuguste meh. probleemidega mis lahendust vajavad 

Die Freude am Fahren liefert nur der "i" - N55
- gamer112
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 320d e46
keegi ehk teab ka kus pärnus sumbutit saaks keevitada ?
enda tutvusringkonnas pole kellelgi aega või siis tõstukit
suht kiire sellega siis
enda tutvusringkonnas pole kellelgi aega või siis tõstukit

suht kiire sellega siis