A1 auto valimine
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
A1 auto valimine
see aasta siis ka meil võimalus anda hääled autole, mis kandideerivad Euroopa A1 auto tiitlile.
Niiet kõik punkte andma.
http://www.autobild.ee/a1/
Niiet kõik punkte andma.
http://www.autobild.ee/a1/
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Aga seal ei hääletagi autot, mis oleks taskukohane, vaid valid ikkagi selle mis meeldib.Muhv kirjutas:Tasub vist hääletada bmw-dest vaid 1-seeriat. Teised "liig kallid".
Ma arvan, et ainult üksikud on mõne sealse valikuga proovisõitu saanud teha, niiet ei saa ka seda aluseks võtta.
Minu hääl kuuesele.
Ma arvan, et inimesed võiksid hääletada seda mis meeldib. See mida "tasub" hääletada on teine teema.
See on umbes sama kui näiteks öelda, et... võrdlus ei ole küll päris see aga jah - ma olen Vormel 1-s Michael Schumahceri ja Ferrari poolt kuigi tegelikult näeksin hea meelega võitjana meelsasti Ralf Schumacherit ja Williamsi meeskonda. Miks ma olen tema poolt? Tema poolt tasub olla kuna ta tõenäoliselt niikuinii võidab.
Hmmm... Teine näide veel: me võime ka öelda nii, et... olen Volkswagen Golfi vabandust Shkoda poolt kuna... BMW on kallis ja mõttetu masin. Tõenäoliselt enamus annab oma hääle Shkodale kui hindasid võrrelda. Mis masinale ma peaksin oma hääle andma?
Igaks juhuks mainin arusaamatuste vältimiseks, et see viimane on lihtsalt näide ja pole mõeldud ühegi automargi eelistamiseks või mahategemiseks - mõlemad on väga head sõiduvahendid punktist A punkti B liikumiseks.
Minu hääl läheb ikkagi kuuesajasele
See on umbes sama kui näiteks öelda, et... võrdlus ei ole küll päris see aga jah - ma olen Vormel 1-s Michael Schumahceri ja Ferrari poolt kuigi tegelikult näeksin hea meelega võitjana meelsasti Ralf Schumacherit ja Williamsi meeskonda. Miks ma olen tema poolt? Tema poolt tasub olla kuna ta tõenäoliselt niikuinii võidab.
Hmmm... Teine näide veel: me võime ka öelda nii, et... olen Volkswagen Golfi vabandust Shkoda poolt kuna... BMW on kallis ja mõttetu masin. Tõenäoliselt enamus annab oma hääle Shkodale kui hindasid võrrelda. Mis masinale ma peaksin oma hääle andma?
Igaks juhuks mainin arusaamatuste vältimiseks, et see viimane on lihtsalt näide ja pole mõeldud ühegi automargi eelistamiseks või mahategemiseks - mõlemad on väga head sõiduvahendid punktist A punkti B liikumiseks.
Minu hääl läheb ikkagi kuuesajasele

Minagi andsin kuuesele. Ainult selle pärast, et minu meelest kehastab see auto umbes 6 korda rohkem BMW-d kui uus 1ne. Tolle auto ostjad võivad minu pärast ka Golfiga sõita.Viljar_V kirjutas:Vat ei teagi kui hea see kuuene on![]()
Tuleks vist viisakas riie selga tirida ja proovisõidule minna
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Njah, valisin uue A6 ja 6 seeria BMW vahel ja kuna RS6 valikus ei olnud siis läks hääl 6-dale bemmile.
Aga see on küll väljapressimine: "Soovin osaleda reisi loosis ja olen huvitatud autonduse uudisekirjadest ka tulevikus."
Osaleda nagu tahaks aga mingit jama saada oma postkasti küll ei soovi...
Aga see on küll väljapressimine: "Soovin osaleda reisi loosis ja olen huvitatud autonduse uudisekirjadest ka tulevikus."
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
kuna loosi korraldaja siiski aksepteeritav tegelane siis peale esimese "jama" saabumist ei tohiks väga raske ennast listist välja tõstaSilwer kirjutas:Aga see on küll väljapressimine: "Soovin osaleda reisi loosis ja olen huvitatud autonduse uudisekirjadest ka tulevikus."

E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
priitv8 kirjutas:Minagi andsin kuuesele. Ainult selle pärast, et minu meelest kehastab see auto umbes 6 korda rohkem BMW-d kui uus 1ne. Tolle auto ostjad võivad minu pärast ka Golfiga sõita.
Dah...! Maitse asi. Mina olen elu aeg 3.nda seerijaga sõitnud ja see kuues jätab suhteliselt külmaks. 1. seevastu on tore tagaveoline linnaputukas, millega võiks vahel tore olla ka Rapla rada külastada. (seda erinevalt mistahes golfist)
Aga jah... siinmaal alati väiksemagi võimaluse avanedes üle mõistuse suuri ja staatusele mittevastavaid autosid ostetud...

Viimati muutis Muhv, 03.11.2004 10:09 53, muudetud 1 kord kokku.
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
see väärib vast omaette teematMuhv kirjutas: Täna soetati ühele 18a jõnglasele sünnipäevaks 150000EURi maksev 760iL individual...Jah - banaanivabariigis Eestis - kus siis mujal!
http://www.mobile.de/SIDbLcl9ewllZextPU ... 1143537696&

E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
selle teema üle võib lõputult diskuteerida, kellegi "staatust" vast pole mõtet arvustada, sest ametlikult pole meil veel klassiühiskond.Aga jah... siinmaal alati väiksemagi võimaluse avanedes üle mõistuse suuri ja staatusele mittevastavaid autosid ostetud
küll aga on minul isiklikult olnud haritlastega väitlus Waldorf-koolisüsteemi mõttekuse/mõttetuse üle ning mina olen konkreetselt selle vastu.
miks?
sest konkurents kasvatab isiku ning nõudmised kasvatavad distsipliini.
seega siin minu seisukoht

aga jah - neist autodest valiks ma ka 6-series'e. see on bmw, see on traditsiooniline ja see on isikupärane

valikut mingi junkmaili kohustuse tõttu siiski ei teinud.
Sorry for OT. Paraku ülejäänud Euroopas on. Ning seoses meie teatavate riiklust puudutavate otsustustega oleme nüüd ka ise selle p**a sees. Tahame või ei taha - meie üle mõistetakse "kohut" just nende reeglite järgi.sysi kirjutas: selle teema üle võib lõputult diskuteerida, kellegi "staatust" vast pole mõtet arvustada, sest ametlikult pole meil veel klassiühiskond.