Spidorõngaste ühistellimine ?
Spidorõngaste ühistellimine ?
Vabandan kohe ette ära, kui teema valesse kohta paigutasin- aga mujale ei osanud.
Ammu olen tahtnud endale spidorõngaid ja viimasel ajal on foorumist silma jäänud, et nii mõnigi tahaks endale kah. Seega tekkis mõte, et teeks ühistellimuse ?
Esimene ettejuhtunud link ebay'st :
http://cgi.ebay.de/BMW-E36-3er-M-M3-Chr ... 1e60de9178
Palju huvilisi on ?
Ammu olen tahtnud endale spidorõngaid ja viimasel ajal on foorumist silma jäänud, et nii mõnigi tahaks endale kah. Seega tekkis mõte, et teeks ühistellimuse ?
Esimene ettejuhtunud link ebay'st :
http://cgi.ebay.de/BMW-E36-3er-M-M3-Chr ... 1e60de9178
Palju huvilisi on ?
Viimati muutis Artur_L, 11.08.2011 23:51 02, muudetud 1 kord kokku.
Eks Coupé / e38 730d/ Eks Nelikümmend kuus / e46 330dT man/ e60 530d/ Eks 92/ F10/F48 Lci/G20 320d/e60 530d G30 520d M-pack f11 520d xDrive Bmw G60 M-pack
Re: Spidorõngaste ühistellimine ?
ma ise ka mõelnud koguaeg nende soetamisele. Aga kindlasti tahan matt rõngaid.
Kaua tarneaeg oleks?
Kaua tarneaeg oleks?
Ma arvan, et kui leiaks müüa, kes pakub neid igale mudelile ja igat värvi, siis poleks see probleem.
Alguses vaatame palju huvilisi on, siis peaks leidma kellegi, kes asjad ära telliks( kuna ise pole ebayga sinasõber
)
Esialgne plaan on vähemalt selline.
Alguses vaatame palju huvilisi on, siis peaks leidma kellegi, kes asjad ära telliks( kuna ise pole ebayga sinasõber

Esialgne plaan on vähemalt selline.
Eks Coupé / e38 730d/ Eks Nelikümmend kuus / e46 330dT man/ e60 530d/ Eks 92/ F10/F48 Lci/G20 320d/e60 530d G30 520d M-pack f11 520d xDrive Bmw G60 M-pack
- fedja
- Huviline
- Peamine sõiduk: MB W447
olenka kindlalt huvitadud,kuitellimiseks läheb.
mattrõngaid sooviks ka.
mattrõngaid sooviks ka.
ja mis te siis hinnaks saate, kui mitmekaupa müüakse? seal lingil vaatasin, et oli hind mingi 12.80€ ja saatmine on 3€. Iga lisa rõnga komplekt tuleb kätte 2€-ga. Komplekt tuleks kokku sis 14.80€(12.80+2)
Muidu tallinnast sai osta neid rõngaid 16€ eest.
Minuarust on seal oleval lehel nt. e46e rõngad kleebitavad, mitte nagadega, aga võin eksida ka. Kui muidugi on nagadega siis võiks isegi sealt osta 

F36
seda kohta ma otsisingiagoy kirjutas:ja mis te siis hinnaks saate, kui mitmekaupa müüakse? seal lingil vaatasin, et oli hind mingi 12.80€ ja saatmine on 3€. Iga lisa rõnga komplekt tuleb kätte 2€-ga. Komplekt tuleks kokku sis 14.80€(12.80+2)

EDIT: Otsas neil.
Viimati muutis Lauri_R, 13.08.2011 20:36 24, muudetud 1 kord kokku.
Sealt mina kunagi omale ostsin,siis need olid kleebitavad. kahepoolne teip kaasas.
teeme ära, saab veel enne kuu lõppu kätte äkkiInterFace kirjutas:http://www.jom.de/gb/Vehicle-Types/BMW/ ... 2/Interior
e36 ja e46 rõngad koos saatmisega 1 komplekt ca 15€ . kui mingi 10 komplekti tellite siis tuleb hinnaks mingi 12,50/komplekt.

Oleksin ka käpp!
- fedja
- Huviline
- Peamine sõiduk: MB W447
+1kri500 kirjutas:Oleksin ka käpp!
ma vötaks e39 omad. (matt)
http://www.jom.de/products/gb/Vehicle-T ... W-E39.html
http://www.jom.de/products/gb/Vehicle-T ... W-E39.html
Viimati muutis oja87, 14.08.2011 14:37 22, muudetud 1 kord kokku.
- bmwRe39
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5 e53
endalegi e39 omad;) kroom muidugi mitte matt 

Horsepower sells cars, torque wins races - V8-s and diesels
E46-le võtaks ühed matid rõngad.
E36 Cabrio sisuprojekt Tel: 5519802
E36, võtaks ise ka ühe komplekti
kui e34ale ka saaks,siis võtaks ka ühe paari kroome 

- HeavyCuda
- Huviline
- Peamine sõiduk: põrkepall
Kui alles septembris rahatamiseks läheb, siis oleks ühtedest mattidest e36`le huvitatud küll 

e36 coupe in progress.....
olen ka käpp mattide e36 rõngaste vastu 

Ma maksaksin ülekandega. Nii võiksid kõik teha, hoolimata, et saadaks hängidel kokku vms
.
Pane paika kindel kuupäev, millal on viimane aeg raha üle kanda. Ülekande selgitusse kirjutab igaüks oma kasutajanime (päris nimi kajastub nagunii) ja milliseid rõngaid soovib. Teha seda nädala sees, et jõuab kenasti eri pankadevahelise laekumised ära oodata ja nii siis on täpselt näha kes kui palju ning pole hiljem rahade otsimisega probleeme
.
Igaksjuhuks võiks anda PM teel eelnevalt märku ka ja vb mingi avalik list koostada enda jaoks arvestamiseks.

Pane paika kindel kuupäev, millal on viimane aeg raha üle kanda. Ülekande selgitusse kirjutab igaüks oma kasutajanime (päris nimi kajastub nagunii) ja milliseid rõngaid soovib. Teha seda nädala sees, et jõuab kenasti eri pankadevahelise laekumised ära oodata ja nii siis on täpselt näha kes kui palju ning pole hiljem rahade otsimisega probleeme

Igaksjuhuks võiks anda PM teel eelnevalt märku ka ja vb mingi avalik list koostada enda jaoks arvestamiseks.
kui need rõngad kindlasti mitte plastikust ei ole vaid alumiinium vms. siis oleks ka e39 matt rõngaste tellija.
- Kristian330
- Huviline
Kui matte rõngaid pole ss läheb pahaks ju asi..
Ise võtaks kah ühe komplekti aga ainult matti karva
Ise võtaks kah ühe komplekti aga ainult matti karva

E36 328i cabrio ex - 330d touring M ex - F07
kiire kaherattaline.
kiire kaherattaline.
Kui natuke ebay'st otsida leiab odavamaid komplekte ka. Endale tellisin E34 rõngad. Koos saatmisega läks umbes 12€ ja olid nädalaga postkastis.
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Mainin lihtsalt ära, et kes kroome ei tahtnud, siis E36-le on ühed matthallid spidorõngad siin €5 eest müüa. 

Need rõngad ootavad nüüd minu käes külge kruvimist