See õlipudel uksesahtlis ei ärata küll just usaldusväärsust.
Võta nüüd kinni kas on minemas õli vahetama või neelab nii palju,et ei viitsita enam pagaasniku vahetki käia.

Eestlase kadedusRaikoK kirjutas: Jube plikate halin cäbi üle
Võimalik, et ma olen imelik, aga talveveljega on mu arust päris kena pill..TarmoV12 kirjutas:päris õudne ... 2,8![]()
http://www.auto24.ee/used/955021
[img]http://img5.auto24.ee/auto24/560/732/28315732.jpg[img]
Kirjuta jah sellist teksti mida mina tegelt kirjutanud pole , ning ei ma pole kade , mille üle ??? Oman ka ise cabriot ja palju erilisemat kui e36 , ja äkki aitaks nüüd sellest sergei teemastHeigo_K kirjutas:Eestlase kadedus
Nii see on ning tõin ma ta endale kunagi ammu pmst täpselt selle sama raha eest, treilakoht ja muud jutud seal sees. Nojah sellest on ikka juba aastaid möödas..magma kirjutas:Kas see mitte kasutaja Kristjan330 kunagine cabrio pole?
Pühap autoks ostaks iga kell tagasi, sest krdi kallis auto oli mulle kunagi. Tead aga see on nagu naistega, et endist või vana naist ikka tagasi ei võtakspprz kirjutas: Kristjan, ootan su kõnet
United Motors`ist on võimalik tellida sobiv kasutatud sõiduk BMW tehasest Saksamaalt. Autod on max. 1a. vanad, kuni 30000km sõitnud. Lisainfo salongist või telefoni teel.JanekEnde kirjutas:Selline huvitav asi jäi silma:
United Motors`ist on võimalik tellida sobiv kasutatud sõiduk BMW tehasest Saksamaalt. Autod on max. 1a. vanad, kuni 30000km sõitnud. Lisainfo salongist või telefoni teel.
Kas ka vanemad mudelid või kehtib see ainult uute autode puhul..?
Nii palju siis sellest...kasssu kirjutas:
teaser, varsti tagasi teedel, rohkem pilte ei teinud, aga m3 on. 2002 aasta oma.
Armatuuris airbagi tuli seega põles. Süsteem polnud aktiveeritud. LihtneAlvaro kirjutas:Kui kôik padjad terved siis tekib küsimus MIKS????![]()
Sellise paugu peale oleks pidanud ju lahti lööma kui seal midagi üldse oli mida lahti lüüa.
Mis hetkel ja miks auto täiesti legoks lahti oli võetud? (vt. pilti eelmisel lehel) Kollase ülevärvi jaoks poleks niipalju lammutada vaja olnud.magma kirjutas:Sellest siiani aru ei saa, et omanik ei viitsinud uusi piltegi teha. Vaid pani samad, mis Läti müügikuulutuses.